2777
2789

چرا واقعا؟ وقتی نه زیاد دنبالشون میکنم نه چیزی چرا باید ناراحت بشم و الان بشینم گریه کنم؟ 

واقعا چم شده امروز؟ چرا درک نمیکنین چی میگم🥲💔

پریودی؟

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوره ام اسی

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

منظورت قبل از پریوده؟ نه نیستم

آره 

ی فکت هست میگ ی نفر مرده تو دلت میگیره

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

کلا خانما به هر چیزی زود وابسته میشن

سعی کنید وابستگی رو ترک کنید کمی منطقی مثل مردها

وابستگی باعث ضعف میشه و قدرت یعنی عدم وابستگی

چرا حال و هوای خوب دلتون رو گره میزنید به بقیه انسان ها؟! 

حال دلتونو با خودتون خوب کنید با اهمیت دادن به خودتون و خواسته هاتون

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یعنی چی؟ یعنی یه غریبه فوت شده و من دلم گرفته؟ چرا آخه؟

گفتم فکته

نه نیستم. امشب یهو اینجوری شدم

خو امشب زیاد احساساتی شدی🥴😐

منم یادمه یه شخصی داش گریه میکرد منم بغضم گرف حتی اون شخص با من خیلی بد بود والا اون لحظه میخاستم بغلش کنم و بگم گریه نکن من کنارتم الان یادم میاد میخام خودمو خفه کنم ب خاطر یه دختر بی ارزش چندش فاقد اهمیت بغضم نگیره