2777
2789
عنوان

کنکور

1122 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من امسال کنکور دارم میشه بگین برای موفقیت باید حتما کلاس حضوری برم یا نرم ؟  

و میشه استاد های خوب کلاس آنلاین رو هم بهم معرفی کنین کلا به عنوان کسانی که کنکور دادن راهنماییم میکنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

من سال دوازدهمم مدرسه رو غیرحضوری برداشتم و رفتم آموزشگاه پیش بهترین استادای شهرمون

و تمام وقتم رفت کل روز کل هفته درگیر کلاسا بودم و حتی وقت نمیکردم همون مطالب داخل کلاس رو داخل خونه بخونم

پشت کنکور موندم و هیچ کلاسی نرفتم جایی هم مشکل داشتم از کلاس انلاین اونم به طور محدود استفاده میکردم و ازمون ازمایشی میدادم و تماما خودم میخوندم

سلام عزیزممن سال دوازدهمم مدرسه رو غیرحضوری برداشتم و رفتم آموزشگاه پیش بهترین استادای شهرمونو تمام ...

من تازه میخوام شروع کنم میشه به عنوان کسی که کنکور داده کلا بگین باید چکار بکنم کلاسم چون ترس نرسیدن دارم نمیخولم شرکت کنم میترسم خرج کنم بعد نشه برای اینکه در نهایت رتبه خوبی بیارم چکار کنم انگیزشم دارم فقط خیلی سردر گمم

من تازه میخوام شروع کنم میشه به عنوان کسی که کنکور داده کلا بگین باید چکار بکنم کلاسم چون ترس نرسیدن ...

ببین عزیزم حتما حتما آزمون آزمایشی شرکت کن

من نظرم اینه قلمچی که حضوری باشه

خودم ماز و قلمچی شرکت میکردم ولی قلمچی چون حضوری بود برام جدی تر بود راحت نبودم با آنلاین بودن ماز

و اینکه دور خودت و با کتاب تست پر نکن

اگر تجربی هستی برای زیست و شیمی کتاب رو واقعا از هیچ چیزش نگذر منبع اصلیت برای زیست و شیمی کتاب درسی باشه