2777
2789

برای همه مثال نمیزنم برا مردی مثال میزنم ک تمام خرج های زنشو بده و نیاز هاشو برطرف کنه ن مردی ک نیازهای زنشو برطرف نمیکنه و پول میده ب خانوادش .خب کسی ک هم پولداره هم نیازای زنشو برطرف کنه چرا اگه خانوادش نیاز داشته باشن مرد حق نداره کمک کنه .خدایی دارید حرفای مادرشوهرارو درست میکنید همین ک میگن پسرشون رو دزدید مثلا .خدایی من هیچوقت رم نمیشه درصورتی ک نیاز خودمو برطزف کنه بگم مثلا ب خانوادش پول نده .اخه ب اون چ ربطی داره خدایی .بازم تکرار میکنم اینو تو موقعیتی میگم ک نیاز های زن برطرف شه و طرف مشکل مالی نداشته باشه.و اینکه طرف خانوادش ی عمر زحمتشو کشیدن بدبختی کشیدن براش حداقل بزرگ شده باید ی کمکی ب خانوادش کنه .خیلیا زو میبینم در این صورت هم ناراضین.خدایی داداش خودتون رو بزارید جاش ک ب پدر و مادرتون کمک کنه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخونده موافقم.

بخونش موافق ترم میشی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
من ک ی زنم ب خانواده خودم کمک میکنم همسرم چرا نکنه؟

دقیقا

توی این شرایط دلیلی نداره که زن مخالف باشه وقتی خودش راحته اما شاید زن هم دلایل خودش رو داره مثلا من بی نیازترین هم باشم ببینم یکی میخواد با زرنگی از من یا شوهرم پول بگیره نمیتونم قبول کنم یا مثلا اگه امروز شوهرم کمکی کنه فردا بشه وظیفش و دائم ازش توقع کنن از خودم توقع کنن نمیتونم تحمل کنم. بايد از خانم هم پرسید که چرا مخالفه

توی این شرایط دلیلی نداره که زن مخالف باشه وقتی خودش راحته اما شاید زن هم دلایل خودش رو داره مثلا من ...

دلایلش منطقی نی وقتی ک نیازش برطرف میشه طرف پولدارع دلیلی نداره ک دخالت کنه دیگه .یطوری رفتار کنه ک شوهرش فقط برا خودشه و ان‌ار خودش بزرگش کرده .تازه پن دارم ی عمر تلاش میکنم ک روزس بتونم خودم خرج خانوادمو بدم و اینو وظیفم میدونم همونطور ک اونا وظیفشون بود بزرگم کنن