2777
2789
عنوان

امامزاده هستم به نیت شما زیارت عاشورا میخونم 🖤💚

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم جان عزیزاتون دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
شما رو جون عزیزاتون دعا کنید کسایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن تقاص پس بدن و دیگ جون نداشته باشن ...

انشاالله که حق به حق دار برسه 🤍

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خ ...

عزیزم نمی‌دونم چی بگم 

ولی مطمعنم اون بالاسری حواسش هست 

انشاالله هر چی به صلاحه اتفاق بیفته

شما ازدواج نکردی ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حتما عزیزمانشاالله عمو عباسم گره از مشکلاتت باز کنه 💚

فداتبشم مهربونم 

اگر شما سیدی مخصوص پیش حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل دعام کن چون بعیده حضرت عباس حرف بچه های حضرت زهرا رو رد کنن 

ان شاءالله خدا هزار برابر واست جبران کنن

سلام قشنگم خیلی خوشحال شدم بابت فارغ‌التحصیل شدنت امیدوارم ک موفق باشی💚یه سوال داشتم شما کدوم رشته شیمی رو خوندین؟ شیمی کاربردی و محض یا آلی؟و میخوام بدونم دانشگاه های خوب بدون کنکور پذیرش دارن؟ میتونی راهنماییم کنی عزیزم؟ چون تاپیکتو دیدم برای استخدامت با اینکه سابقه نداشتی بخاطر دانشگاه خوبت قبولت کردن البته ک ممتاز بودم خودتونم بی تاثیر نبوده🥰

عزیزم نمی‌دونم چی بگم ولی مطمعنم اون بالاسری حواسش هست انشاالله هر چی به صلاحه اتفاق بیفتهشما ازدواج ...

سلام عزیزم، خوبی، من دیدم شما پیش دکتر کامیابی عمل کردین، راضی هستی بعد این مدت؟ من می‌خوام از اهواز بیام، نوبت غیرحضوری برا عمل می‌خوام بگیرم، کاراش قشنگ درمیاد؟ اصلا دوس ندارم قوس زیاد و نوک تیز، سبک کاراش چطوره؟