دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بگیرم یا الکیه ؟!؟! این چه مدل صحبت کردنه عزیزمن !
مگه اسباب بازی میخوای بخری !
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
حرز امام جواد برای امام عزیزو معصوممون هست ! بگیرم یا الکیه ؟!؟! این چه مدل صحبت کردنه عزیزمن ! مگه ...
! گرفتنیه! دیگه! خریدنی هست در اصل! بله شاید کسی یا سایتی الکی باشه! اطلاعات ندارید که کلاهبرداری هست یا نه چرا کامنت میزاری! خدا شمارو شفا بده دنبال اینید به همه چی گیر بدید و دنبال زر بغل مارید واقعا!
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
! گرفتنیه! دیگه! خریدنی هست در اصل! بله شاید کسی یا سایتی الکی باشه! اطلاعات ندارید که کلاهبرداری هس ...
هم میتونی بگیری هم اگر آداب و نمازش رو کامل بلدی خودت میتونی درست کنی اما اصولا چون خیلی سخته و طولانیه از فرد مومن تهیه میشه
اطلاعات نداشتم به تاپیکتون نمیومدم عزیزم
شما هم کاش کمی با ادب تر صحبت کنی پشت هر اکانتی یه قلبی نشسته
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
هم میتونی بگیری هم اگر آداب و نمازش رو کامل بلدی خودت میتونی درست کنی اما اصولا چون خیلی سخته و طولا ...
خوب همون میگم ادابش سخته خود ادم بخواد و ی جای مطمئن باشه نه الکی باشه! بعد حتما رو پوست باشه یانه! ازیناش نمیدونم وگرنه خودم بنویسم! نمیدونم تو قم فک کنم باشه کسی اینکارا نمازش بخونه! اطلاعات دارید ممنون کمک میکنید ولیچرا قضاوت و پرخاش میکنید! من هم پشت اکانت انسانم جواب بی احترامی می نمیشه با ادب و حرمت داد ادم نمیدونه لحن طرف چیه قضاوتم میشه انگ هم بهش چسبیده میشه ادم اینور ناراحت میشه بالطبع واکنش میده وگرنه خصومت شخصی ندارم که گلم دستتون درد نکنه باشه که تو دنیا همدیگرو کمتر قضاوت کنیم و درک کنیم ممنون