2777
2789
قسمت سخت هم داره ولی تو با ساده شروع کن. یه کاریه که خیلی حوصله میخاد. اگر خیلی دل گنده و حوصله داری ...

اوه من میناکاری بلدم 

کاشت ناخن دوره دیدم 

گلدوزی میکنم.   

خیلی کارها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه من میناکاری بلدم کاشت ناخن دوره دیدم گلدوزی میکنم. خیلی کارها

پس برو . من یاد گرفتم اما حوصله انجام دادنشو نداشتم حتی در حد یه مانتو کیمونوی ساده هم میدم بیرون بدوزن برام😄

پس برو . من یاد گرفتم اما حوصله انجام دادنشو نداشتم حتی در حد یه مانتو کیمونوی ساده هم میدم بیرون بد ...

اوه نهههه حیفه 

من میخام بدونم مثلا ی تیشرت. ساده رو تو چند ماه میتونم برا خودم بلد بشم بدوزم

وای من بلد بشم لباس عروسک میخ ام یدووزم

اوه نهههه حیفه من میخام بدونم مثلا ی تیشرت. ساده رو تو چند ماه میتونم برا خودم بلد بشم بدوزم وای م ...

تیشرت ساده رو بمحض اموزش میتونی بدوزی. کلا خیلی سخت نیس. من بدون الگو رفتم‌ . بیشتر باید ظرافت داشته باشی و تمیز بدوزی ک کارت خوب دربیاد. مدلهای خاص مجلسی ممکنه سخت باشن و جیبهای مخفی و شلوار بیرونی.