2777
2789

سلام دوستان

مطلبی هست که میخواستم باهاتون در میون بزارم به طور خلاصه : دختری ترم یک دانشگاه شماره ی منو از دوستام گرفته بود و زنگ زد بهم گفت یکیو دوست داره و من با اون شخصی که دوست داره همکلاسی و دوست هستم اگر امکانش هست بهش بگم 

منم قبول کردم و به دوستم گفتم اما اون ندید رد کرد ! گفت فعلا میخوام حواسم رو درسم باشه و ...

حالا بعد از مدتی به من پیام دادند گفتند که من به شما علاقه داشتم و اون شخصی که بهتون گفتم فقط بهانه بود که من با شما صحبت کنم ! 

راستیتش منم تجربه نداشتم و ایشون خیلی اصرار کردند من وارد رابطه بشم منم بهشون گفتم بیمارم شاید نتونم اونطور که باید رابطه احساسی و عاطفی خوبی باهات داشته باشم ( بنابر مشکلات روحی که برام پیش اومده بود ) 

ایشون قبول کردند و ما به مدت تقریبا ۶ ماه الی یک سال باهم بودیم اما من چندین بار با اکانت مجازی به نیت شوخی بهشون پیام دادند یکبار بلاک کردند یکبار با اکانت ناشناس قرار گذاشتند ! 

من خیلی سردرگرم شدم و باهاش کمی بحثم شد ! 

مدام بهم پیام میدادند و میگفتن من دوست دارم و میخوامت چندینبار مشاوره رفتم ولی اوناهم از نیت اصلی این خانم باخبر نشدند چون گفتند نمیشه یهویی این همه علاقه نشون بده و بخواد ازدواج کنه 

گذشت و گذشت تا اینکه روزی بهم گفت دیگه نمیخوادم 

و رابطه تموم ! 

منم بعد از پرسیدن علت قبول کردم 

حالا دوباره خودش پیام داده میگه بیا از اول و قوی رابطه رو بسازیم ! ( در ضمن اینم بگم این همه مدت من واقعا بهشون گفته بودم رابطه نمیخوام و فکر میکنم این دلیل سرد شدن نسبت به من بود ) حالا واقعا نمیدونم دوستان چیکار کنم ایا واقعا میخوادم نمیخوادم نظر شما چیه ! 

ببخشید که طولانی شد 

ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته یعنی بهشون اعتماد نکنم ؟

انتخاب خودته. میتونی بری تهشو ببینی دوباره برگردی. 

ظاهراً بهش علاقه داری و میخای که امیدوار باشی 

آدمی زاد تا سرش هزار بار ب سنگ نخوره همینه.

در هر صورت براتون آرزو میکنم اثر جبران ناپذیری روی قلب و ذهنت نذاره

🦥🤌🏻