سلام دوستان
مطلبی هست که میخواستم باهاتون در میون بزارم به طور خلاصه : دختری ترم یک دانشگاه شماره ی منو از دوستام گرفته بود و زنگ زد بهم گفت یکیو دوست داره و من با اون شخصی که دوست داره همکلاسی و دوست هستم اگر امکانش هست بهش بگم
منم قبول کردم و به دوستم گفتم اما اون ندید رد کرد ! گفت فعلا میخوام حواسم رو درسم باشه و ...
حالا بعد از مدتی به من پیام دادند گفتند که من به شما علاقه داشتم و اون شخصی که بهتون گفتم فقط بهانه بود که من با شما صحبت کنم !
راستیتش منم تجربه نداشتم و ایشون خیلی اصرار کردند من وارد رابطه بشم منم بهشون گفتم بیمارم شاید نتونم اونطور که باید رابطه احساسی و عاطفی خوبی باهات داشته باشم ( بنابر مشکلات روحی که برام پیش اومده بود )
ایشون قبول کردند و ما به مدت تقریبا ۶ ماه الی یک سال باهم بودیم اما من چندین بار با اکانت مجازی به نیت شوخی بهشون پیام دادند یکبار بلاک کردند یکبار با اکانت ناشناس قرار گذاشتند !
من خیلی سردرگرم شدم و باهاش کمی بحثم شد !
مدام بهم پیام میدادند و میگفتن من دوست دارم و میخوامت چندینبار مشاوره رفتم ولی اوناهم از نیت اصلی این خانم باخبر نشدند چون گفتند نمیشه یهویی این همه علاقه نشون بده و بخواد ازدواج کنه
گذشت و گذشت تا اینکه روزی بهم گفت دیگه نمیخوادم
و رابطه تموم !
منم بعد از پرسیدن علت قبول کردم
حالا دوباره خودش پیام داده میگه بیا از اول و قوی رابطه رو بسازیم ! ( در ضمن اینم بگم این همه مدت من واقعا بهشون گفته بودم رابطه نمیخوام و فکر میکنم این دلیل سرد شدن نسبت به من بود ) حالا واقعا نمیدونم دوستان چیکار کنم ایا واقعا میخوادم نمیخوادم نظر شما چیه !
ببخشید که طولانی شد
ممنون میشم راهنماییم کنید