2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من اولین باره می‌خوام برم چند ساله زجه زدم گریه کردم التماس کردم که بطلبن انشاء الله خدا بخواد امسال ممکنه برم ولی به شدت دلشوره دارم 

چون هم گرماییم به شدت هم نمی‌دونم اونجا چجوره مثلا من عادت دارم هر روز دوش بگیرم 

بعد نمی‌دونم لباس چی بردارم چندتا خیلی تو دلم آشوبه

سلام عزیزم من اولین باره می‌خوام برم چند ساله زجه زدم گریه کردم التماس کردم که بطلبن انشاء الله خدا ...

اصلا استرس نداشته باش خیلی عالی هست اگه یه بار بری هرساله دوست داری بری اگه میخوای تو پیاده روی نجف تا کربلا شرکت کنی زیاد لباس نبر چون چمدون نمیتونی حمل کنی یه کوله بردار یه لباس تن خودت یه دست هم تو کوله حمام در طول مسیر هست

سعی کن یه چادر برداری که زیپ دارش کنی و آستین براش از پارچه کشی بزاری که بخوای وضو بگیرید راحت آستین بره بالا نخوای درش بیاری بعد زیرش هم میتونی بلوز نخی آستین کوتاه بپوشید با شلوار چون گفتی گرمایی هستی ولی باز حتما یه تونیک نخی آستین بلند ببر اونا رو گفتم برا مسیر خوبه