2777
2789
عنوان

با خاله هام چطور رفتار کنیم

141 بازدید | 4 پست

مامان من دو تا خواهر داره که خیلی بهشون وابستس هر اتفاقی میافته وهر جا میره تعریف میکنه براشون ولی اونا با مامانم اینطور نیستن هر جا میرن مثلا مامانم مهمونی خونه عمش میره تعریف میکنه براشون ولی اونا میرن هم چیزی نمیگن یا مثلا هر چی میشه با مامانم صحبت نمیکنن( منظورم حرفای خواهرانس نه مسائل خانوادگی) واسه من مهم نیست اصلا ولی مامانم خیلی ناراحت میشه وبهم میریزه میگه من اونارو به خودم محرم میدونم ولی اونا نه من اونا رو مثل بچم میدونم (چون مامانم اینا تو بچگی پدرشون فوت کرده ومادرشون ازدواج کرده ورفته) والان ناراحته ازشون چیکار کنه بنظرتون؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.