2777
2789

بستگی داره کدوم منطقه بخوای بگیری

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بستگی داره کدوم منطقه بخوای بگیری

نمیخام بخرم زمین دارم اونجا دست همسر پدرمه پدرمم فوت شده همسرش حق منو خواهرمو نمیده میخامم ببینم می ارزه وکیل بگیرم بیفتم دنبال کاراش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مشهد‌ک بخوای بری گلبهار کفری میشی اگ میخواین برای خونه و نزدیکی ب حرم باشه پیشنهاد میدم تو‌خوده مشهد بخری

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نمیخام بخرم زمین دارم اونجا دست همسر پدرمه پدرمم فوت شده همسرش حق منو خواهرمو نمیده میخامم ببینم می ...

آها باید ببینی کدوم منطقه هس 

از مشهد‌ک بخوای بری گلبهار کفری میشی اگ میخواین برای خونه و نزدیکی ب حرم باشه پیشنهاد میدم تو‌خوده م ...

اره میدونم دوره من زمینو میخام بگیرم چون یه جاهایی دیده بودم قیمت زده بودن یه قطعه ۸ میلیون اگ اینجوری باشه ک نمی ارزه وکیل بگیرم🤐🤐

تو ماهواره تبلیغ میکنه ۲۵٠متر ده تومن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نمیخام بخرم زمین دارم اونجا دست همسر پدرمه پدرمم فوت شده همسرش حق منو خواهرمو نمیده میخامم ببینم می ...

آره عزیزم خیلی می ارزه 

الان با 1 میلیارد میتونی اونجا خونه عالی بخری 

چندسال دیگه مترو راه بیوفته خیلی گرونتر میشه 

سود میکنی 

نمیدونم اینوولی شما میدونی بدترین منطقه اش چقدره قیمتا؟

من متری خبر ندارم ولی میدونم با 1 میلیارد میشه خونه عالی و خوب خرید و فقط با 100 میلیون هم خونه خیلی مناسب میتونی اجاره کنی چندساله دیگه هم قراره مترو ساخته شه گرونتر میشه 

آره عزیزم خیلی می ارزه الان با 1 میلیارد میتونی اونجا خونه عالی بخری چندسال دیگه مترو راه بیوفته خیل ...

اها پس بیفتم دنبالش 

چون میخاستم اونو بگیرم بفروشم حق خودمو و خواهرمو یه مقدار پولی ام داشتیم باهاش یه خونه بگیریم تو مشهد