2777
2789
عنوان

تب ناگهانی و بی دلیل بچه

2446 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

پسرم تقریبا شیش سالشه دیشب توی خواب دیدم داغه چند بار پاشویش کردم خوب شد الان دوباره دیدم بدنش یهو بی دلیل داغه.  خیلی داغ بود قرصش دادم و بردمش حموم باز خنک شد ولی نه دردی داره نه حالش بده هیچی فقط تب میکنه میره بالای ۳۸درجه حرارت بدنش

کسی میدونه این تب بی دلیل مال چی میتونه باشه؟ 

چند روز پیشم دندونش افتاده ممکنه برا دراومدن دندون جدید باشه؟ 

اره ممنکه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما دکتر ببرش 

الانم تند تند خاکشیر بش بده سری تبو میاره پایین

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ویروسه 

پسرم مبتلا شده بود هیچ علایمی نداشت فقط تب بعد خوب شدن تب سرفه شروع شد

دو بارم بردم دکتر فقط ضد سرفه دادن و استامینوفن گفتن انتی بیوتکم لازم نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ویروسه پسرم مبتلا شده بود هیچ علایمی نداشت فقط تب بعد خوب شدن تب سرفه شروع شددو بارم بردم دکتر فقط ض ...

مال ما هم اینجوری بود اولش ۵ روز تب بعد سرفه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ویروس جدیده تبشو کنترل کن سرفه کرد ببرش دکتر چند روز بعد سرفه میده واسه ما که ۵ روز بعد تب علائم دیگ ...

عههههه ای وای من یک پسر سه ماهه دارم از صبح همش کنار این بود چیکار کنم خداکنه کوچیکه نگیره

عههههه ای وای من یک پسر سه ماهه دارم از صبح همش کنار این بود چیکار کنم خداکنه کوچیکه نگیره

نزار اصلا نزدیکش بشه بهش بگو ممکنه سرماخوردگی باشه خودتم ماسک بزن کوچیکه هم تبشو دائم چک کن اگه دماش رفت بالا سریع ببرش بیمارستان یا متخصص نمیخوام بترسونمت اما برادر ۵ ساله من خیلیییییی اذیت شد ۵ روزه الان فقط سرفه شدید داره تب نداره

مراقب باش انشالله که این ویروسه نیست

نزار اصلا نزدیکش بشه بهش بگو ممکنه سرماخوردگی باشه خودتم ماسک بزن کوچیکه هم تبشو دائم چک کن اگه دماش ...

ان شاالله کهنباشه واقعامال همون دندونش باشه 

عصری میرم خونه مامانم خودمو کوچیکه بمونیم خونه مادربزرگم اونم بره پیش مامانم دو سه روز نباشن کنار هم

ان شاالله کهنباشه واقعامال همون دندونش باشه عصری میرم خونه مامانم خودمو کوچیکه بمونیم خونه مادربزرگم ...

آره ولی به پسر بزرگترت هم بگو هر ۴ یا ۶ ساعت تب بر بدن یا هر وقت حس کردن یکمی گرمه استامینوفن بدن که اونم تب نکنه یکم مواظب باش چون به پسر کوچیکت فعلا نمیشه زیاد دارو داد ولی خب اگه گرم بود استامینوفن مقداری که واسه واکسن دادی بده بعد ببرش دکتر که تو راه تبش نره بالا خدای نکرده 

آره ولی به پسر بزرگترت هم بگو هر ۴ یا ۶ ساعت تب بر بدن یا هر وقت حس کردن یکمی گرمه استامینوفن بدن که ...

اره حتما.  البته از دیشب اون تب کرد اینم مرتب چک میکنم ولی تا الانکه تب نکرده هنوز. 

خواهرشوهرم پزشک عمومیه امروز که متخصص دم دست نیست بنظرت اون میتونه کمک کنت؟ 

اره حتما. البته از دیشب اون تب کرد اینم مرتب چک میکنم ولی تا الانکه تب نکرده هنوز. خواهرشوهرم پزشک ...

آره حتما میتونه واسه این دو روز ولی اگه خدای نکرده تب کرد متخصص بهتره بخاطر محدودیت دارو تو سن سه ماهگی حتی اگه به متخصص دسترسی نداشتی تبش رو کاملا با استامینوفن کنترل کن و بعد ببین بنابه تشخیص متخصص پلارژین یا آزیترومایسین میده یانه