2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۷اسفند ۱۴۰۱بابامو ازدست دادم فقط ۵۴سال داشت وقتی بهش فکر میکنم قلبم خون میشه این روزا خیلی دلتنگشم فقط با یادش گریه میکنم کاری ازدستم برنمیاد....عزیزم سعی کن قرآن بخونی تا دلت آروم شه من درکت میکنم خدا رحمتشون کنه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
خاطره هاش روانیم می‌کنه ،مریض بود؟

منم همینطور تموم خاطرات بچگیم میاد جلو چشمم. اره یهو مریض شد ریه ش عفونت کرد به هفته نکشید فوت شد. عزیزم خدا باباتو بیامرزه

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
منم همینطور تموم خاطرات بچگیم میاد جلو چشمم. اره یهو مریض شد ریه ش عفونت کرد به هفته نکشید فوت شد. ع ...

بابای منم تویه هفته ریه هاش مشکل پیدا کرد فوت شد😭

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

من هم پدر عزیزم که بهترین مهربونترین با شخصیت ترین و خوش قلب ترین انسان زندگیم بود رو یک سال پیش در سن ۵۸ سالگی از دست دادم.. ببین  مرگ برام راحت ترین بود در مقابل غمی که در نبودش کشیدم امااااا دیدم اینجوری روح پدر عزیزم هم در عذاب خواهد بود به عنوان یه اولاد صالح به خاطر شادی روحش همیشه سعی کردم قوی باشید هرگز تاکید میکنم از ته قلبم دیگه شاد نبودم ولی سعی کردم از اون غم کمر شکن دور بشم که پدرم با دیدن آرامش من روحش در آرامش باشه

عزیزم خدا رحمتش کنه خیلی سخته میدونم من ک بعد رفتنش داغون شدم😭

ممنون گلم خدا بابای شمارو هم رحمت کنه منم داغون شدم وقتی تو زندگی کم میارم میگم کاش فقط بابامو داشتم خیلی بد دردیه😭

ممنون گلم خدا بابای شمارو هم رحمت کنه منم داغون شدم وقتی تو زندگی کم میارم میگم کاش فقط بابامو داشتم ...

اره واقعا. ممنون عزیزم😔

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
من هم پدر عزیزم که بهترین مهربونترین با شخصیت ترین و خوش قلب ترین انسان زندگیم بود رو یک سال پیش در ...

بد از رفتنش دیگه شوقی برای زندگی نداشتم صادقانه از زندگی بدون پدرم میترسیدم من متاهلم و بچه دارم اماااا عمیقا احساس یتیمی و بی کسی کردم بسیار روزای سختی رو گذروندم ولی فکر اینکه یه روزی منم بهش ملحق میشم تا اون موقع بهترین کار اینه که مثل یک انسان شریف زندگی کنم و تا وقتی رفتم پیشش روسفید باشم