2777
2789
عنوان

رفتن سر کاری که بهش علاقه نداری

187 بازدید | 19 پست

درآمد خوبی داره واگه بری برای آیندت خیلی خوبه ولی علاقه ای نداری

ولی کار دیگه ای هست درآمدش آنچنان نیست ولی تعطیلاتش زیاده واینکه علاقه داری بهش

صادقانه بگید کدوم رو انتخاب میکنید

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

اولیو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون پول حرف اول و میزنه برتم قطعا اولی😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دومی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

تفاوت در آمدش چقدره این مهمه؟چند میلیون تفاوت دارن.

اولی کارمند بانکه

دومی دبیری

دیگه خودتون باید بدونید تفاوت چقدره دیگه

من سال دیگه باید آزمون استخدامی شرکت کنم همش نگران این موضوع هستم

اطلاعاتی که دادی خیلی کمه ممکنه راهنماییمون بهت ضرر بزنه

من دنبال شغلی هستم که درآمدش حتی ۱۰ تومن باشه هم عالیه به این شرط که مثلا ۳ یا ۴ روز در هفته وقتم رو بگیره مثل معلمی بعد از ردزهای باقی مونده هفته بزنم تو کاری که بهش علاقه دارم 

اینجوری درآمدی که روزگار بگذرونم رو از اولی تامین میکنم و با درامد شغل دومی آینده سازی و تفریح میکنم

کاری که علاقه نداری نرو ولی از کجا میدونی شغل دوم رو دوس داری.؟ شاید بعد مدتی متوجه شدی از اولی هم ...

بله اولی بانک

دوم دبیری

ولی احساس میکنم اولی ساعت کاریش بالاس من اگه قرار باش همش سرکار باشم بعدشم خسته بشم بخوابم پس کی زندگی کنم

اولی کارمند بانکهدومی دبیریدیگه خودتون باید بدونید تفاوت چقدره دیگهمن سال دیگه باید آزمون استخدامی ش ...

کارمند بانک اصلا نشو

پولش با ربا خیلی قاطیه

تابحال کسی که کارمند بانک باشه و زندگی زناشویی و خانوادگی خوب و خوشی داشته باشه ندیدم همش دچار مشکلات ریز و درشت میشن

اولی کارمند بانکهدومی دبیریدیگه خودتون باید بدونید تفاوت چقدره دیگهمن سال دیگه باید آزمون استخدامی ش ...

تفاوت زیاده . کارمند بانک خیلی خوبه. وام به بهره پایین و اقساط دراز مدت هم بهتون میدن. خیلی فرقه. من بودم اولی رو انتخاب میکردم

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
اطلاعاتی که دادی خیلی کمه ممکنه راهنماییمون بهت ضرر بزنهمن دنبال شغلی هستم که درآمدش حتی ۱۰ تومن باش ...

اولی بانکه دومی معلمی

بحث من اینه بانک خیلی سنگینه وساعت کاریش بالاس اگه قرار باشه همش سر کار باشی کی تفریح وزندگی کنی