2777
2789
عنوان

سن بلوغ دختران

640 بازدید | 13 پست

سلام دختر من ۱۲ سال و ۳ ماهشه

قدش ۱۵۵ و وزنش ۴۲ 

چند روز پیش پریود شد برای بار اول

به نظرتون قدش به ۱۶۰ میرسه؟؟ 

با وجود اینکه وقتش بود ولی خیلی دلم براش میسوزه 😕

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

اره در حد 5 سانت هنوز جا داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم  همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭

چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت بسته به تغذیه و فعالیت بین 2 الی 7 سانتیمتر دیگه ممکنه رشد قد داشته باشه. 

دختر من 155 و نیم هست قدش

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دختر من هم همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت ب ...

مرسی گفتین

وزنش چقدر هست؟

دختر من هم همسن دختر شماست و اونم یکماه پیش اولین بار پریود شد 🤭چند روز پیش بردمش متخصص غدد. گفت ب ...

تغذیش که مناسب هست به نظرم

هله هوله خور نیست خدا روشکر

کربوهیدرات کم میخوره و پروتئین بیشتر

شیرینی خور هم خیلی نیست

ولی کلاس ورزش نمیره

تغذیش که مناسب هست به نظرمهله هوله خور نیست خدا روشکرکربوهیدرات کم میخوره و پروتئین بیشترشیرینی خور ...

دکتر روی ورزش بیشتر تاکید کرد. 

دارو هم فقط ویتامین A و ویتامین D. گفت هیچ دارو یا مکملی لازم نداره. 

گفت داروهای رشد برای قبل از شروع پریود هستن و دیگه الان دارو تاثیرش کمتر از عوارض احتمالی هست

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اره عزیزم،دکتر غدد ببر و شربت ال آرژنین هم بده

جالبه که بگم همون یکبار پریود شد

یعنی از تیرماه تا الان دیگه نشده...

دکتر کفت تا یکسال عادیه

والا هرجی دیرتر بهتر