2777
2789
عنوان

حالم بده

93 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها زندگیم داغون شده حالم خوب نیس ذوماهه بخاطر اینکه با شوهرم دعوام شده اومدم قهرخونه مامانم دیگه میگه نمیام دنبالت بریم توافقی کلی باهاش حرف زدم حتی رفتم باهاش رابطه گذاشتم ولی شرط گذاشته خونه بابت مهریه ابراشده رو بده تا برگردم به زندگی من هیچ جوری بهش اعتماد ندارم چون همه چیزاشو زده به نام خانوادش مثه چی گیر کردم بچمم دوروزمیاد می‌بره یعنی حالم خوب نیس برام دعا کنید این دوشب التماس دعا..هرحرفی هم داشتید بگید ممنون

بنظرم نباید قهر کردو خونرو ترک کرد بهترین راه تو اوج عصبانیت و دلخوری اینه که شوهرتو پرت کنی از خونه بیرون

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نباید قهر کردو خونرو ترک کرد بهترین راه تو اوج عصبانیت و دلخوری اینه که شوهرتو پرت کنی از خونه ...

چون اذیت میکرد دوساله که یه دعوا داشتیم و مهریه پیش اومد بااین که میتونستم هم خونه روبگیرم هم مهریمو‌‌اومدم معریموابراکردم وخونه هم توش زندگی کردیم گفتم هروقت اذیتم کرد میگم برو نمیزفت هیچ وقت که حتی درویه باربستم دروشکست اومد تو....بعضی وقتا واقعا دیگه آدم به یه جایش. میرسه تحمل اون فضا روندارع ولی اون انگار ازخداخواسته بود...الانم چی غیرمنطقی میخواد 

بچه ها حرف بزنید واقعا حالم بده طلاق خیلی بده من نه کاردارم نه هیچی این خونه تنهاچیزیه که دارم اونم میخاد دست متوخالی کنه دوحالت داره یا میخواد بگیره دربره یازندگی کنه زبونش برام درازباشع تاچیزی بگم بگه طلاق مهریم قسطی کنه بگه ندارم سالی یکید