2777
2789

بگین چطوری باید رفتار کنیم که مورد قبول باشه خشک و جدی یا خونگرم و صمیمی

برای موفقیت تحصیلی باید چیکار کنیم و چیکار نکنیم 

چطوری خودمون رو مطرح کنیم تو رشته ی خودمون تا بتونیم پیشرفت کنیم

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

رل نزن ‌درس بخون . مودب باش. رو به پسرا نده در حد ی سلام باش. من با این متود رنک یک دانشگاه اول کشور در رشته خودم شدم . بعدش هم استادم تلاش کرد من برای دکتری مستقیم برم آمریکا که خودم مخالفت کردم و الان استاد راهنما ارشدم هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد به پسرا توجه نکن زیادی هم خشک نباش ازت بترسن کاملا معمولی رفتار کن سریع هم را نزن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
از همون اول درس بخون برای شب امتحان نذار حد و حدود رو نگه دار در ارتباط با جنس مخالف

یعنی اگر خشک باشیم ممکن نیست فکر کنن قدیمی و از پشت کوه اومده هستیم؟😂

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
جو گیر نشو موفق میشی بیشتر برو کتب خونه درس بخون تحت تاثیر رومان های ک خوندی جو دانشگاه رو ...

هدف دانشگاه تحصیل و کسب علمه و نهایتا هم رسیدن به یه شغل و جایگاه اجتماعی خوب ،میدونم قرار نیست آرمان تهرانی عاشقم بشه😂

یعنی اگر خشک باشیم ممکن نیست فکر کنن قدیمی و از پشت کوه اومده هستیم؟😂

نه خشک نباش پسرای بی جنبه هستند به نظرم سعی کن در حد یه سلام اگه چشم تو چشم شدی والا من ۲۲ سال قبل دانشجو بودم خخخ الان فاز دانشجوها رو نمیدونم

التماس دعا
زیاد به پسرا توجه نکن زیادی هم خشک نباش ازت بترسن کاملا معمولی رفتار کن سریع هم را نزن

کلا را زدن تو دانشگاه اشتباهه درست میگم؟

سعى كن ارتباطات اجتماعى خوبى داشته باشى

چطوری با تنوع فرهنگی مختلف خودمون رو سازگار کنیم ممکنه یک نفر از یه رفتار رندوم ما خوشش نیاد

سعی کن با کسی زود صمیمی نشی چون اکثرا فقط برای استفاده خودشون بهت نزدیک میشن ترجیح ترم اول با کسی صمیمی نشو با هم دوست معمولی باش و زیاد بهشون رو نده که هر چیزی رو از تو بخوان مخصوصا تو نوشتن جزوه...

اگه گفتن بیخیال درس بیا خوش بگذرونیم بریم بیرون اینا زیاد نرو هر جای نرو درس رو همیشه بذار اولویتت.

تو کلاس دقیق و کامل حواست به درس و استادت باشه و اصلا حواستو با گوشی یا چیز دیگه ای درگیر نکن.

تکالیف و درساتو به موقع انجام بده و بخون منتظر شب امتحان نباش.

سعی کن سمینار و ارائه برداری تو کلاس تا هم خودت از لحاظ اعتماد به نفس و ارائه عملی پیشرفت کنی هم نمره بگیری.

سعی کن با کسی زود صمیمی نشی چون اکثرا فقط برای استفاده خودشون بهت نزدیک میشن ترجیح ترم اول با کسی صم ...

یعنی با هم خوابگاهیامم صمیمی نشم ؟

چطوری با تنوع فرهنگی مختلف خودمون رو سازگار کنیم ممکنه یک نفر از یه رفتار رندوم ما خوشش نیاد

قرار نيست مورد پسند همه باشى فضا يجوريه كه اتفاقا كسى از كسى خوشش نمياد و زيراب همو ميزنن ولي تو سعي كن در حد معمول با همه هم صحبت بشى در نهايت بين اونا ادم هم فركانستو پيدا ميكنى كه ارتباط بيشترى بگيرى باهاش، تو جامعه ى امروزى ارتباطات عامل موفقيته نه خرخونى

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️