2777
2789
معتاده کاریه😅

اگه کاریه و میشه باهاش مدارا کرد سعی کن رگ خوابشو به دست بیاری چون شرایطت خیلی سخت میشه بعد طلاق. توهین نباشه به کسی ولی حتی خواهر خودتم ازت دوری میکنه که نکنه شوهرش چشمش به تو بیفته. کافیه کسی بفهمه مطلقه ایی توی محیط کار یا همسایه ها مزاحمت مردا شروع میشه. اطرافم زیاد دیدم به خدا شرایط اصلا خوب نیست

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اگه کاریه و میشه باهاش مدارا کرد سعی کن رگ خوابشو به دست بیاری چون شرایطت خیلی سخت میشه بعد طلاق. تو ...

بله اینا درسته ولی من چندبار ترکش دادم بارها حرف زدم گفتم کتک نزن و فحش نده توخیابون دادمیزنه میگه زن من لاشیه یاتوهمیه می‌ره خونه رو میگرده میگه ببینم گوشی قایم نکردی ۱۲سال همه کارکردم آخرش فهمیدم بی ارزشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اینا درسته ولی من چندبار ترکش دادم بارها حرف زدم گفتم کتک نزن و فحش نده توخیابون دادمیزنه میگه ز ...

خیلی سخته آدم همه راهاش به بن بست بخوره. به حق این شبای عزیز خدا کمکت کنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...