بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا من دیگه غلط بکنم بچه بیارم الان دو ساله ی بچم از صد تا نوزاد بیشتر اذیت میکنه منو شوهرم پیر شدیم کلا عکسای الانمون با قبل بچه اصلا قابل مقایسه نیست
دقیقا خیییییلی سخخخته بچه بزرگ کردن. من الان دخترم ماشالله ۴ سالشه اما از بس سخت بود قید دومی رو میزنم.
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
پس خیلی اذیت شدی . اما بازم احتمالش هست مثل من بشی دیر نشده در هر حال مهم آمادگی خودته فقط. شایدم مثل خیلیای دیگه با سیستم تک فرزندی راحتتر باشی . هر کی یه جوره دیگه