2777
2789

امشب با شوهرم رفتیم پارک ساندویچم قبلش گرفتیم بردیم اونجا بخوریم،بعد یه بچه چهار ساله داشت دوچرخه سواری میکرد یه لحظه وایستاد رو به رومون، نگامون میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم بهش که فکر میکنم اعصایم بهم میریزه🥲

ب این فک کن همیشم کمک کردن وخوبی کردن خوب نیس یوفت دیدی بچه مسموم شد با یه مواد یاغذای دیگه بیان خِره شمارو بگیرن... گاهی میای ثواب کنی کباب میشی واقعا

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
آره منم به همین فکر کردم آخه تنها بود سنشم خیلی کم بود

فردا مشکلی پیش بیاد صدتا صاحاب پیدامیکنه الان مث قدیم نیس میای خوبی کنی پشیمونت میکنن

فردا مشکلی پیش بیاد صدتا صاحاب پیدامیکنه الان مث قدیم نیس میای خوبی کنی پشیمونت میکنن

آره حداقل اگه با مامان باباش بود ازشون اجازه میگرفتم بهش ساندویچ میدادمولی تنها بود منم همین فکرو کردم،شوهرم بچه رو صدا کرد میخواست بهش بده من نذاشتم بچه ام فهمید من گفتم نه

مرسی که درکم کردی،از وقتی توراهیم و برگشتیم خونه بهش فکر میکنم و ناراحتم

ن اصلاا ناراحت نباااش

ببین منوهمسرم توجاده بودیم مسیرهم اشنابود هم شهری ولی خب نشناختیم دقیق بچهاارو ۳تا پسر راهنمایی میرفتن مدرسه روستایی بودن ماسوارکردیم مسیرم پیچ بود وواقعا یه لحظه نزدیک بود تصادف کنیم.بعد گفتم خدارحممم کزد اگ چیزی میشد کی جواب خانوادشونو میداد هرچند قسمته

ولی گاهی دلت زیادیم مهربون نباشه ومحتاط باشی خوبه

ن اصلاا ناراحت نباااشببین منوهمسرم توجاده بودیم مسیرهم اشنابود هم شهری ولی خب نشناختیم دقیق بچهاارو ...

وای خداروشکر که اتفاقی نیوفتاده،مرسی که حالمو خوب کردی ایشالا که هرچی از خدا میخوای بهت بده،نی نی ت سالم بیاد بغلت🤗