2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید منو راهنمایی کنید

82 بازدید | 13 پست

سلام خانما .ی دختر چهار ونیم ساله دارم خیلی لجبازی میکنی اصلا ب حرفم گوش نمیده دهن کجی میکنه منم نمیتونم خودمو کنترل کنم دستش رو فشار میدم یا سیلی میزنم بعدا پشیمون میشم اصلا ی بچه رو میبنه دیگ منو نمی شناسه هر چقدر صداش میکنم ک بیا پیشم شلوغ نکن اصلا اهمیت نمیده امشب تو مسجد خیلی اذیتم کرد یکجا بند نبود .ی دختر یکساله هم دارم تا می بینه آبجی بزرگش شلوغ میکنه اینم ازش یاد میگیره کلافه شدم دیگ بدنم نمیکشه چیکار کنم چجوری باهاش رفتار کنم

دقیقا دختر بزرگ ات مثل بچگی من هستش بعد که بزرگ شد مثل من از خانواده متنفر هیچ دوستی ندار و خیلی مظلوم از داخل و از بیرون شر میشه قیافه اش و همیشه خسته اس لطفا استعدادش کشف کنید تا پیشرفت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا دختر بزرگ ات مثل بچگی من هستش بعد که بزرگ شد مثل من از خانواده متنفر هیچ دوستی ندار و خیلی مظل ...

تابستون تموم شد میخوام بزارم مهد شاید تو محیط اجتماع یکم بهتر بشه .من خیلی دوستش دارم نازش میکنم محبت میکنم ولی خیلی شیطون 

تابستون تموم شد میخوام بزارم مهد شاید تو محیط اجتماع یکم بهتر بشه .من خیلی دوستش دارم نازش میکنم محب ...

خوش به حال دختر ات ولی ببرش کلاس مورد علاقه اش نه تنها در تابستون بلکه در دوران تحصیل هم ببرش 

مهد ببرش یکم کلاس ببرش اینا اوکی میشه عزیزم

تو شهر ما چون کوچیک هست کلاسی مناسب سنش نیست باباشون زیاد حوصله اش نمیکشه ببریم پارک بازی کنن همه مسئولیت افتاده گردن من .خیلی هم ب من وابسته هست

تو شهر ما چون کوچیک هست کلاسی مناسب سنش نیست باباشون زیاد حوصله اش نمیکشه ببریم پارک بازی کنن همه مس ...

پس عزیزم لطفااا به کشف استعداد هاش فکر کن  و اون هارو تو بچگی به کار ببند

پس عزیزم لطفااا به کشف استعداد هاش فکر کن و اون هارو تو بچگی به کار ببند

ی راهنمایی بکن .چجوری کشف استعداد کنم از کجا بفهمم ب چی علاقه داره هر چی هم دوست داره من  میخرم