2777
2789

من چند تا پیشنهاد می‌دهم شما تکمیلش کنید:
1- عید گرفتن : در روز عید چکار می‌کنیم؟ شنبه همان کارها را انجام دهیم:

• لباس نو برای فرزندما تهیه کنیم
  • عیدی به او بدهیم
  • با هم به دیدن بزرگترها برویم 

2- از غدیر و امامان بیشتر بگوییم.

مثلا خواندن قسمتهایی از خطبه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در غدیر (البته با عباراتی که برای فرزندمان قابل درک باشد)

3-شرکت در مراسم ‌های جشن

قسمتی از کتاب "تربیت به روش سلطان بانو"

خوب است در هر یک از این زمان­ها با یادآوری از آن واقعه بتوانیم دانش فرزندمان نسبت به آن معصوم را بالاتر ببریم. مثلا در روزهای میلاد یا شهادت هر امام کمی از آن بزرگوار صحبت کنیم و اگر توانستیم داستانی از زندگی آن معصوم تعریف کنیم. همچنین می­توانیم فرزندمان را به یادگیری یکی دو حدیث کوتاه از آن امام تشویق کنیم. برای این­کار می­توانیم از کتاب­های مختلف کمک بگیریم. من از کتاب­های "گزارش لحظه به لحظه " که با حجم کم اطلاعات زیادی را در مورد هر واقعه می­دهد, استفاده می­برم, این کتاب­ها اثر آقای محمدباقر انصاری است , و انتشارات دلیل ما آنها را چاپ می­نماید.

برای تهیه کتاب "تربیت به روش سلطان‌بانو" نام کتاب را در گوگل جستجو کنید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.