2777
2789
عنوان

آش نذری

251 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

امروز یدفعه جوگیر شدم یا ب دلم افتاد هرچی؛ که اش نذری درست کنم اونم با هزینه خودم ن پدرم، عصری وسایلشو اماده کردم که فردا درستش کنم بیاین اسم بدید فردا براتون دعا کنم

شما هم لطفا با دلای پاکتون دعا کنید مشکل کار داداشم حل بشه از این بلاتکلیفی در بیاد🙏🏻🙏🏻(ماموریتش لغو بشه) 

ممنونم ازتون❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشاالله قبول باشه و حاجت رواشیمنم نذر آش دارم البته برای شبای قدر و حاجتمم گرفتم❤

ممنونم،،، قبول باشه،،، دعا کن منم حاجتمو بگیرم❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

فاطمه. ام. به. نیت یه. ازدواج. خوب

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ممنونم،،، قبول باشه،،، دعا کن منم حاجتمو بگیرم❤

انشاالله حاجت میگیری،من چندتا نخود برداشتم و ب هرکدوم چند تا یاعلی گفتم دقیقا تعدادشو یادم نیس ولی حاجت گرفتم شماام میخوای امتحان کن و فردا اون نخودارو قاطی آشت کن❤گوگل بزن حتما دقیقترشو گفته

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

فاطمه سلامتیم و ازدواجم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...