2777
2789
عنوان

دلتون می خواد چند سال عمر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه اونایی که سرطان داشتن و هر بیماری دیگه ای من جاشون میمیردم و زجر میکشیدم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

عزیزم بذار یه وقت مناسب باهاش حرف بزن بپرس چی ناراحتش میکنه باهاش همدردی کن دلداری بده بگو بهش چقدر عاشقشی همه چیز زندگیته حرفای قشنگ بهش بزن 

من خودم روزای سختی رو میگذرونم خیلی به مرگ فکر میکنم تو این حالت دوست دارم یکی باهام همچین برخوردی داشته باشه🥺

زیر ۲۰که بودم فکر میکردم ۴۰پیر بودنه و میگفتم ۴۰سال بسه.الان که ۳۰وچندسالمه و مهمتر از اون یه مادر هستم میبینم ۴۰سنی نیست! نه چون حیفم و فلان.بیشتر چون بچم خیلی کوچیکه و نیاز به حمایت همه جانبه ی من داره.از خدا میخوام بهم اونقدری عمر بده که بتونم از آب و گِل در بیارمش و حتی بیش از شاهدِ موفقیت هاش باشم.منهای این تا جایی که سرپام و مزاحمتی برای کسی ندارم باشم.

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

۲۰۰۰ سال😐 حداقل یه چیزی بگو که امکان پذیر باشه البته میگن تو بُعد پنجم همینجوری هستن هر وقت خودشون بخوان برن ابعاد دیگه تقاضا میکنن و میمیرن و مرگ زوری وجود نداره و همه هم بعد ۳۰ سالگی دیگه چهرشون پیرتر نمیشه ولی ما تو بُعد ۳ یعنی بعد زجر و بدبختی گیر کردیم و مثل اونا نیستیم عزیزم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کاش همه اونایی که سرطان داشتن و هر بیماری دیگه ای من جاشون میمیردم و زجر میکشیدم

خدانکنه. این حرفو نزن  با عذاب و درد کشیدن بمیری سخته  هیچوقت این ارزو رو نکن  تا وقتی تو شرایطش نباشی نمیدونی چقدر بدع 

تو شرایطش باشی دست به دامت خدا میشی بزار حداقل یک روز دیگه زنده بمونم

چرا مگه خود آزاری داری؟حالا مرگ یه چیزی حداقل آدم راحت میشه زجر رو دیگه واسه چی میخوای

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
زیر ۲۰که بودم فکر میکردم ۴۰پیر بودنه و میگفتم ۴۰سال بسه.الان که ۳۰وچندسالمه و مهمتر از اون یه مادر ه ...

ان شاالله خدا عمر طولانی و باعزت بهت بده عزیزم و سایه ات بالاسر بچه هات باشه

چی ناراحتت می کنه؟

من که پشت کنکوریم امسال نشد برای بار سوم میخوام پشت بمونم 

خانوادم حق زندگی بهم نمیدن تا قبول نشم از کوچک ترین چیزا محرومم تو خونه زندانیم گاها ماها از خونه بیرون نمیرم 

خیلیم برونگرام اتفاقا این کارشون باعث شده از بچگی همش با خودمو شخصیتای خیالیم حرف میزنم مثل دیوونه ها 

١٠٠ سالگی، به شرطی که سالم باشم و خودم از عهده کارهام بربیام.

پدربزرگ پدرم صد و بیست سالگی دندون درآورد .

قدیما عمرها خیلی طولانی بود بدون دندون و سلامتی که نمی تونستن این همه زندگی کنند.زمان حضرت نوح عمرها رو هزار سال بود .