الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه مهم نیست امتحان کن دو سه بار تو هفته های مختلفم امتحان کن خیالت راحت باشه مثلا الان که ۶ هفته داری امتحان کن ۸هفته وامتحان کن یه دو سه بار قبل از سونو امتحان کن که مطمئن بشی گلم اما مهم نیست چون من خیلی هارو دیدم که هر وقت انجام دادن درست بوده
بی حوصله وعصبی شدم همش دوس دارم بخوابم .اولی دختر وقتی دخترم رو حامله بودم از همه چیز متنفرم بودم ول ...
خب پس اگر متفاوته و چون بی حالی چون پسر سنگینه من چند نفرو دیدم که پسر باردارن اصن نمیتونن کار خودشون انجام بدن و بعله ویارشونم کمتر از دختره دقیقا زن داییم بعد از دوتا پسر بار داره دختر اینجور بود،دختر داییمم بچه ادلش که پسر بوو ویار خیلی کم اما الان که دختره هم ویارش زیاد بود ولی خب سنگین نبود کاراش و انجام میداد بیشک پسره گلم