2777
2789

تو سن کم ازدواج ناموفق داشتم و سالها خونه بابام بودم و ازدواج نمیکردم تا سنم رفت بالای ۳۰ ، کلا فامیلا به چشم یک دختر بدبخت ترشیده بهم نگاه میکردن  اما این نگاه اونا بود من خودم میدونستم آینده خوبی دارم با مرد مورد علاقه ام ازدواج کردم پدرم جهاز خوبی داد شوهرم خونه خوبی داشت و مراسم باشکوهی گرفت شوهرمم قد بلند و خوشتیپ بود و در حد خودش داشت ( خونه و ماشین) بعد از عروسیم خیلی خوش شانسی آوردم وام ازدواجمو  گرفتم برا خودم یه ماشین خریدم الان دیگه هم من هم شوهرم ماشین داشتیم دیگه یه جورایی زوج طلایی فامیل شدیم من وزن کم کردم خوشتیپتر و خوشگلتر شدم کلی طلا هم انداختم سر و دستم ...  الان ۳۴ سالمه  امشب رفتیم هئیت فامیلا، کل ایل و طایفه اونجان چنان بهم احترام میزاشتن و بالا بالا دعوتم میکردن بشینم اینا دقیقا کسایی هستن که تا همین ۳ سال پیش منو آدم حساب نمیکردن با ترحم بهم نگاه میکردن حتی امشب یکی بهم گفت ازدواج نکردی حسابی صبر کردی ولی خوب شوهری کردی یکی هم گفت دخترم گفته منم یک شوهر عین شوهر فلانی یعنی من میخام   ...  اینارو گفتم که به اونایی که ناامید هستن بگم خدا بخاد زندگیت تغییر میکنه 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

کاش مامان منم این تاپیک و میخوند تا هر روز بالاسرم روضه نخونه که سنت داره میره بالا میترشی باید شوهر کنی باید ازدواج کنی هر خواستگار چپل چلاقی از راه میرسه میگه ازدواج کن برو تموم بشه طرف نه خونه نه ماشین داره میگه برو خودش درست میشه واقعا داره روحمو میخوره اینم بگم ۲۳ سالمه

کاش مامان منم این تاپیک و میخوند تا هر روز بالاسرم روضه نخونه که سنت داره میره بالا میترشی باید شوهر ...

خب برو همین تایپیک  رو براش بلند بخون 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مامان منم این تاپیک و میخوند تا هر روز بالاسرم روضه نخونه که سنت داره میره بالا میترشی باید شوهر ...

اصلا به حرفش گوش نکن. منتظر باش تا بخت خوب نصیبت بشه. هنوز خیلی وقت داری

خدا رو شکر عزیزم،پس چرا از اخلاق شوهرت تو تاپیک قبل اینقدر بد گفتی

خب دیگه هر آدمی بی نقص نیست  در کل که شوهرم خوبه

امیدوارم زندگیتون هر روز بهتر از روز قبل بشه

ممنون عزیزم همچنین

چرا قصه ی ازدواجتو جوری تعریف میکنی که آب از لب و لوچه کاربرای مجرد بالای ۳۰ سال سرازیر شه؟

چرا نمیگی زن دوم مرد زن و بچه دار شدی و الانم تنهایی زندگی میکنی و شوهرت هرازگاهی میاد بهت سرمیزنه ، چرا نمیگی اصرار بهش میکنی ازش بچه دار شی و ایشون زیر بار نمیره و حتی برات شرط گذاشته که اگه بچه میخوای باید اون ماشین پرایدی که خودت با کارکردن و وام  و قرعه ی خونگی خریدی  بدی بهش؟ چرا نمیگی چن هفته چن هفته قهرمیکنه میره و جواب تلفناتم نمیده و تاپیک میزنی و دست به دامن کاربرا میشی که راهکار نشونت بدن برا برگردوندن اون مرد که چه عرض کنم ..نامرد.. خوبه تاپیکات هستا.‌

به نظرمن تو اگه مجرد میموندی خیلیی خیلی بهتر از این مدل ازدواج کردنت بود! امیدوارم کاربرا اینم بخونن.

چرا قصه ی ازدواجتو جوری تعریف میکنی که آب از لب و لوچه کاربرای مجرد بالای ۳۰ سال سرازیر شه؟چرا نمیگی ...

خب نمیدونم تو چرا اینقد آویزون زندگی من شدی که خصوصی و عمومی پیام میدی  اینایی که گفتی از نگاه تو بود و اینکه من کلا عادت دارم یک موضوع رو به بدترین حالت ممکن بگم که    بازخورد ببینم از همگی افکار و ذهن ها ....   سختی و خوشی تو همه زندگی ها هست و منم مستثنی  نیستم که البته صددرصد اگر  ذره ای احساس خوشبختی نمیکردم لحظه ای تو این زندگی نبودم خدارو شکر ک مشکلاتی که قبلا بخاطرش تایپک زدم و توهم بهش اشاره کردی  خیلی خیلی کمرنگ شده تو زندگیم و آرامشم روزبه روز بیشتر .... در ضمن تو خصوصی بهم گفتی قبلا  همسر دوم بودی و جدا شدی خواستم بگم خودت این مسیر  رو رفتی و شوهرت تو رو برای هر چیزی خواسته بود غیر از زندگی پس به من انگ  خونه خراب کنی نزن که خودت هم خونه کسی رو خراب کردی هم خونه خودت رو .... خداروشکر اگر هر جور هستم و زندگی میکنم نه خونه کسی رو خراب کردم نه خونه خودم رو .... و حسودهایی مثل تو میبینن و میسوزن ...

در ضمن هر تایپکی که میزنی دلیل  بر انجام اون کار نیست برای اینه که حالتو با کسی تقسیم کنی بلکه در اون لحظه آروم بشی .... 

خب نمیدونم تو چرا اینقد آویزون زندگی من شدی که خصوصی و عمومی پیام میدی اینایی که گفتی از نگاه تو بو ...

خدانکنه من همسر دوم کسی بوده باشم...من فقط برااینکه ازاین منجلابی که توش دست و پا میزنی نجاتت بدم الکی بهت گفتم قبلا تو شرایط مشابه تو بودم تا گارد نگیری و خودتو نجات بدی ولی وقتی دیدم لیاقتت همین زاپاس بودن و تنهاییه دیگه منصرف شدم از کمک بهت..اینجاهم کامنت گذاشتم که کاربرا ببینن گول دروغاتو نخورن  وگرنه قصد کمک ندارم دیگه ابدا.. به امید هدایت

خدانکنه من همسر دوم کسی بوده باشم...من فقط برااینکه ازاین منجلابی که توش دست و پا میزنی نجاتت بدم ال ...

ممنون کمکت رو بزار برای کسی که ازت کمک بخاد