سلام اولین باره میخوام ب سرپرستی بگیرم دلم نمیخواد بخرم میخوام از کجا ب سرپرستی بگیرم و اینکه بنظرتون گربه اگه چند ساعت خونه تنها باشه خرابکاری میکنه؟ روزی چند ساعت باید براش وقت گذاشت ؟
سگ دارم اقواممون گربه دارن هر دو رو میگم نیاز اوردی ۱۵ ۱۶ سال تحملش کن و عین بچه عزیزتر از جونت ازش مراقبت کن کسایی که تجربه ندارن الان حمله میکنن اینقد هم بهش وابسته میشی نظرم خیر هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما داریم ولی واقعا اعصاب میخواد به نظرم نگیر زندگیت مختل میشه وقتی بچه به شدت شیطون بعدش نمیتونی جایی بری کل خونه رو مو برمیداره خیلیییییییی سخته من کلافه م از دستش
همکارم داره...............هفته بعد هم تولدشه دعوتم کرده
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
گربه رو وقتی کوچیکه بیاری پیش خودت خیلی بهت وابسته میشه ولی خرابکاری و شیطونی آنچنانی ندارد بخصوص وقتی تنهاست اگر گربه بغلی باشه ( اغلب نیستن) کل روز بغلته راهشش هم پیدا میکنه ولی اگر بغلی نبود دیگه حداکثر ۲ ساعت بازی