sartgirl مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 358 عنوان کسایی که رشته سینما خوندن بیان 248 بازدید | 5 پست لطفا برام از بازار کار و موقعیت هایی که براتون ایجاد شده بگین از سختی هاش بگین بگین کدوم دانشگاه بودین بگین دبیرستان رفتین یا هنرستان 1403/04/24 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
assssssmmmaaa عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 817 هنرستان خوندم گرافیک عاشق سینما بودم ولی الان طراحی لباس میخونم پشیمونم چون تمام رشته های هنری خرج داره بازار کارشم آزاده این کاربری دست سه نفره
sartgirl مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 358 هنرستان خوندم گرافیک عاشق سینما بودم ولی الان طراحی لباس میخونم پشیمونم چون تمام رشته های هنری خرج ... خب مگه علاقه نداشتین؟بعد اگه سینما میخواستین چرا رفتین طراحی لباس
assssssmmmaaa عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 817 خب مگه علاقه نداشتین؟بعد اگه سینما میخواستین چرا رفتین طراحی لباس چون آین رشته عملی داشت مصاحبه باید تهران آزمون عملی میدادم و از چندتا تحصیل کرده خانوم پرسیدم بهم گفتن به عنوان شغل دوم خوبه و هزینه وشرایط مالیت هم اوکیه باشه به نعفته طراحی لباس هم چون شاخه ای از سینما بود رفتم این رشته با شرط معدل دارم میخونم این کاربری دست سه نفره
sartgirl مدیر استارتر عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 358 چون آین رشته عملی داشت مصاحبه باید تهران آزمون عملی میدادم و از چندتا تحصیل کرده خانوم پرسیدم بهم ... اها موفق باشین