2777
2789
عنوان

خواستگار لطفا راهنمایی کنید

249 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یک خواستگاری دارم که از نظر اجتماعی فرهنگی و اعتقادی تقریبا به هم میخوریم و ادم خوبیه 

ولی بیماری لوپوس دارن متاسفانه و این من رو یکم دچار تردید میکنه کسی هست اطلاعاتی از این بیماری و تجربه زندگی با این افراد رو داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت برو نت سرچ کن مطالعه کن عکساشو ببین خودت باید بسنجی ببینی راحتی با این موضوع یا نه

بله مطالعه کلی دارم در این زمینه میخواستم تجربه دیگران رو بدونم چون خودشون گفتن مشکلی نیست و هیچ علائمی ندارن دارویی هم مصرف نمیکنم خواستم ببینم کسی هست بعد مدتی بدتر شده باشه یا نه

بله مطالعه کلی دارم در این زمینه میخواستم تجربه دیگران رو بدونم چون خودشون گفتن مشکلی نیست و هیچ علا ...

برو رو در رو با یه دکتر متخصص حرف بزن برا بچه دار شدن و انتقالش بپرس.حرف یه عمر زندگیه.

برو از یه پزشک مشاوره بگیر.

پدرم از پزشک پرسیدن کلا گفتن خیییلی بده و خطرناکه 

ولی خودشون ادعا کردن که مشکلی ندارن و حتی دارو هم مصرف نمیکنن تو نتم چیز زیادی نبود فقط کلایت بود که خیلی چیز ترسناکی نداشت کلی میخواستم ببینم کسی تجربه داره یا نه

برو رو در رو با یه دکتر متخصص حرف بزن برا بچه دار شدن و انتقالش بپرس.حرف یه عمر زندگیه.

انتقال به من نداره ولی ۳۰درصد احتمال ارثی به بچه هست 

میگید کلا ردش کنم؟

آره دیگه شک داری،بچه چه گناهی داره سی درصد خیلی زیاده

درسته ممنون

میدونید بیشتر حس عذاب وجدان دارم نمیدونم چطور بگم نه😶🤦‍♀️

درسته ممنونمیدونید بیشتر حس عذاب وجدان دارم نمیدونم چطور بگم نه😶🤦‍♀️

اون آقا هم حق زندگی داره و گناهی نکرده ولی تو به فکر خودت باش دینی نداری که عذاب وجدان داشته باشی.بگو خیلی فکر کردم نمیتونم ریسکش و برا بچه بپذیرم .

درسته ممنونمیدونید بیشتر حس عذاب وجدان دارم نمیدونم چطور بگم نه😶🤦‍♀️

اون باید عذاب وجدان داشته باشه که دست رو دختر سالم گذاشته و می خواد بچه هاتو هم گرفتار کنه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀