2777
2789

به شما هم همش میگن چرا ساکتی چرا حرف نمیزنی وقتی فقط دو دقیقه س ساکتی😐انتظار داره ادم همش تعریف کنه حرف بزنه دو دقیقه تو خودتی یا میگه چرا ساکتی یا فکر میکنن ناراحتی ازشون به خدا موقع غذا خوردنم نباید ساکت باشی😂بابا ما درونگرا نمیدونیم راجب چی حرف بزنیم یا تو بعضی موقع دوست داریم حرفی زده نشه چیزی نمیشه که شما چکار میکنید؟ تو چتم نمیدونم چی بگم هی

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

منم درونگرام به شدت ولی با کسی که دویتش داشته باشم همش حرف میزنم ولی با اشخاص دیگه حرف نمیزنم راحت نیستم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درونگرام به شدت ولی با کسی که دویتش داشته باشم همش حرف میزنم ولی با اشخاص دیگه حرف نمیزنم راحت ن ...

منم میزنم ولی باز نه اونقدر ولی درکش برای برونگراها سخته فک میکنن سردی😐

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
من برون‌گرام همسرم درون گرا میشینم گریه میکنم میگم با من حرف بزن ،زیاد با کن حرف نمیزنه با مامانم حر ...

کاش منم برونگرا بودم خدایی این همه حرف از کجا میارین 😄

دوس داشتم برونگرا میبودم ! حیف 😪

اخ منم هميشه حرف برای گفتن دارن 😶من دو کلمه حرف بزنم خسته میشم

مثلا درز دیوار هم برامون سواله یا راجب مسئله ای که دوران دبستان من اتفاق افتاده ولی جالبه با مامانم ...

به اینکه شاید برای طرف مقابل جذابیت نداشته باشه تعریفاتون فک نمیکنید؟ 

من احساس میکنم ، جذاب صحبت نمیکنم ، بخاطر همینم سکوت میکنم

این ذهنیت درونگرا هاس میگن اینو بگم طرف بگه خب که چی

به اینکه شاید برای طرف مقابل جذابیت نداشته باشه تعریفاتون فک نمیکنید؟

چرا بابا جذابه براش صحبت نکنم میگه چرا ساکتی الان تمرین سکوت میکنم با همه اینجور نیستم با خانوادم و دوستام فقط قبلا کاملا اینجور بودم ولی مادرم نصیحت کرد یه زبون دو گوش