2777
2789
عنوان

بدنم خیلی سنگینی میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 25 پست

دوستان امروز تا چهار روز دیگه قمر تو عقربه هر چی انرزی مثبت بدید دعا کنید براورده میشه سعی کنید به خودتون روحیه بذید هر چقدر بگین مریضیم بدتر میشه خدا شفای همه مریضا و بده همه انسان ها سالم و شاد باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینقد دلم میخاس برم هئیت ولی بیجون میشم اصلا نمیتونم همسرم و دخترم رفتناز خودم خستم همش بیحال ...

منم مثل توام. الان اومدم اتاق درم بستم حالا میگن عروس رفت خوابید 

عزیزم داداش گلم بهش فک نکن باور کن اونایی ک سالم هستن الان میخوان دراز بکشن بیحالن توی گرما پاشونو بیرون نمیذارن.ی مدت استراحت مطلق کن تا بعدا جبران کنی من خیلی دیدم توی همین سایت سرطان خون خوب شده و تحت نظر پزشکن فقط هر سه ماه میرن آزمایش خون ساده میدن. تو هم بحق حضرت علی اکبر انشالله تا سال بعد همینموقع کاملا رخت عافیت بپوشی.فقط روحیه ورزش آهنگ شاد فیلم طنز دیگه من چی بگم خودت ک ماشالا واردی.جوون امروزی هستی بالاخره .تلقین کن ک میخوای خوب بشی 

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

عزیزم داداش گلم بهش فک نکن باور کن اونایی ک سالم هستن الان میخوان دراز بکشن بیحالن توی گرما پاشونو ب ...

😭دستت درد نکنه

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
😭دستت درد نکنه

ای بابا پسر خوب اینا رو نگفتم ناراحت بشی ب خدا دستم بهت میرسید ی دونه میزدمت عزیزم درکت میکنم ولی هممون اومدیم توی این دنیا ک امتحان بشیم الان فک کن چ پاداشی خدا برات در نظر گرفته بخاطر اینکه سلامتیتو ازت گرفته. ب نیتت امشب زیارت عاشورا میخونم حتما فک کن خودت رفتی هیئت خوندی .

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

برادر اومدم هیئت براتون از صمیم قلب از حضرت ابوالفضل سلامتیتونو خاستم و دو هزار صلوات نذرتون کردم🤲 امیدوارم هر چی زودتر خبر خوب شدنتونو اینجا اعلام کنین و خوشحالمون کنین. نا امید نشین هیچ وقت، چون تنها علاج شما روحیه خوبه که بهتر از هر دارویی عمل میکنه

برادر اومدم هیئت براتون از صمیم قلب از حضرت ابوالفضل سلامتیتونو خاستم و دو هزار صلوات نذرتون کردم🤲 ...

دستتون درد نکنه محتاج دعاتونم😭🙏

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔