2777
2789
عنوان

دوستان امروز قمر در عقرب شروع شده آیا نمیتونم ی ختم ضرور بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 34 پست
ختم صدتا حمد هدیه ب ام البنینقبلا با این ختم یکی تو کما بود خوندم دراومدمیخواستم الانم امتحانش کنم

مرسی عزیزم، انشاالله حاجت روا بشین. روشی داره، منظورم همشو باید بخونیم، اخه با یه نفر سه ماهه هر روز ارتباطم بدتر از قبل میشه ، هر کاری کردم به نتیجه نرسیدم، میخواستم اینم امتحان کنم.

⁦⁩⁦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز های مستحبی چی؟؟ اونا مشکل داره ؟؟

ن فکر نکنم 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میگن نتیجه عکس میشه و بدتر میشهگفتن نباید این روزا ختمی شروع کنینحتی میگ ختمای یک روزم نباید بخونین ...

نه عزیزم این طور نیست

اتفاقا حدیث هست که اگر لازمه حتما کاری رو انجام بدین ولی قمر در عقرب هست صدقه بدین و به خدا توکل کنید خداوند نحوست اونو از بین می‌برد

ختم که دیگه خودش توکل به خدا هست هیچ نحوستی که نداره هیچ همش گشایش و رحمت هست

مرسی عزیزم، انشاالله حاجت روا بشین. روشی داره، منظورم همشو باید بخونیم، اخه با یه نفر سه ماهه هر روز ...

میتونی چهل شو بگیری میتونیم یک بار بخونی

نیت کن بگو صدتا حمد هدیه از طرف حضرت عباس ب ام البینن میخونم  انشالله ک ب حق پسرش دستمو رد نکنه

واس ارتباطتون سوره طه  ها بخون

یا دود بخون 

اما الان ک قمر درعقربه باید بزاری بعدش شروع کنی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میگم نکنه مثلاباید میذاشتم روز دیگه بخاطر همین قمر در عقرب

هنوز عملتو انجام ندادی؟

این ماه و ماه صفر خودشون یکم سنگیننن  

نه عزیزم این طور نیستاتفاقا حدیث هست که اگر لازمه حتما کاری رو انجام بدین ولی قمر در عقرب هست صدقه ب ...

مرسی قربونت

فقد مثلا  هرچقد خواستم صدقه بدم یا باید مبلغ بالا باشه

و اینک میخوام فردا پس فردام ی نذر بدم عیب نداره؟؟

نه انجام دادم ، ولی همش ته دلم میترسه

ن دیگ نگران نباش تموم شد رفت 

صدقه بده ب اون نیت

مرسی قربونتفقد مثلا هرچقد خواستم صدقه بدم یا باید مبلغ بالا باشهو اینک میخوام فردا پس فردام ی نذر ب ...

هر چقدر در توانت هست صدقه بده

اگرچه برا ختم اصلا نیاز به صدقه ندارد

ختم برداشتن یعنی همش توکل به خدا اونوقت یعنی قدرت ستاره ها و اجرام آسمانی از قدرت خدا بیشتره؟

مرسی عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم