2777
2789

سلام 

دوستان شما چه کلاس هایی رو واجب میدونید؟پسرم امسال میره مدرسه کلاس اول.اسکیت که میره رو ادامه میدم.زبان و نقاشی رو چکار بکنم فشار بهش نیاد؟

راستی اگر کسی منطقه بیست و دو حوالی چیتگر و ایرانمال و اونجاها هست بهم کلاس زبان و اینا معرفی کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من یه کلاس تابستونی براشون کافیه. یا نهایت دوتا... تابستون بیشتر به بازی و استراحت احتیاج دارن تا انواع و اقسام کلاسها

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

در طی سال تحصیلی خصوصا اول یعنی کلاس خاصی نره؟

درطی سال تحصیلی، به لطف انواع و اقسام ویروسها و آلودگی هوا، بچه ها مدرسه رم نمیتونن درست حسابی برن، چه برسه به کلاس

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پسرم پیش دبستانی هست مشاورش گفت که یه ورزش مخصوصا شنا ورباتیک بنویس شنا نوشتم ولی کلاس رباتیک صدرا گفت از 7سال به بعد ثبت نام دارن وچرتکه هم خودم دوست دارم بنویسم وبا مشاورش هم هفته ای یک جلسه کلاس افزایش دقت وتوجه میره

پسرم پیش دبستانی هست مشاورش گفت که یه ورزش مخصوصا شنا ورباتیک بنویس شنا نوشتم ولی کلاس رباتیک صدرا گ ...

شما احساس کردید توجه تمرکزش کمه یا همینجوری رفتید و نتیجه بهتری گرفتید؟