2777
2789
عنوان

فالل حافظ

58 بازدید | 8 پست

چند روز پیش به نیت اینکه سحرخیز بشم ف*ا*ل حافظ گرفتم ببینید چی آورد😂😂😂😂🤦🏻‍♀️👇🏻

«ای گرامی دل در گرو عشق دلداری گذاشته اید که با مهر و وفا آشنایی ندارد. او به سبب کمی سنّ و سال هیچ تجربه ای در دلداگی ندارد و شما نمیتوانید از این بابت به او خرده بگیرید. به شما توصیه میشود که احساسات خود را کنترل کنید و چون با تجربه و سرد و گرم چشیده هستید این کار از شما ساخته است. دل از او برگیرید که این دلدار بی تجربه نه تنها درد شمارا دوا نمیکند بلکه موجب آزار شما هم خواهد شد.» 

آخه شما بگید این چه ربطی به چیزی که من نیت کردم داره

بعدش هم من اصلا عاشق نشدم تازه پخته و سرد و گرم چشیده هم نیستم😅

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حمد بفرس نیت کن برات فا.ل بگیرم ببین درست درمیاد یا نه

هم حمد رو خوندم هم نیت کردم. 

لطف میکنید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

هم حمد رو خوندم هم نیت کردم. لطف میکنید

زندگی سخت و پردردسری داشته ای و از سالهایی که با زحمت سپری کرده ای هیچ نصیبی نبرده ای و اکنون در دام گرفتاری اسیر شده ای. تنها کسی که می تواند تو را از این بلا و بدبیاری ها نجات دهد خداست. پس به او پناه ببر که بهترین پناه دهنده است. به معصومین و اولیاء خدا توسل کن تا حاجتت برآورده شود.

نتیجه تفال به دیوان حافظ:
۱- در زندگی سعی و تلاش کنید که به دنبال خواسته های بی اساس نباشید و اندیشه های نادرست را از سر بیرون کنید، زیرا همین عوامل موجب شده که مدتها با تردید و دل مشغولی زندگی کنید و دچار دردسرهای فراوانی شوید. بطوریکه جلوی علالیت شما را گرفته است. باید بدانی انسان برای فعالیت و مبارزه خلق شده و تمام اختراعات و اکتشافات برخاسته از اراده قوی و اندیشه تابناک و تلاش انسان است. پس شما نیز این افکار واهی را بدور بریزید. هم اکنون اراده کنید و توکل بر خدا نموده و سوره مبارکه طور را با حضور قلب و معنی بخوانید. همین هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید. باید بدانید که هر قفلی، کلیدی دارد و قفل های بدون کلید نیز توسط قفل ساز باز می شوند. پس از مشاوری خوب بهره بگیرید.
۲- ویژگی های شما عبارت اند از: رویایی و خیال باف، خوشرو، اهل کشف، با حس ششم قوی، پر اشتباه، موافق گردش، وقت شناس، ناقلا و هوشیار، خیرخواه، با محبت، خوشگل پسند، سازشکار، وقت شناس، بخشنده، زود رنج، نازک نارنجی و روشنفکر.
۳- مسافرت توصیه نمی شود. مسافر حالش خوبست. چهار فرزند خواهید داشت که یکی نابغه می شود. خرید و فروش سودآور است. طلاق ممکن نیست. ازدواج موقعیت ندارد. تغییر شغل و محل امکان پذیر است. بیمار شفا می یابد. به مقامی خواهید رسید.
۴- هیچ کس بدون زحمت به جایی نرسیده و اگر می خواهی شاهد مقصود را در آغوش گیری، سعی کن به خود متکی باشی زیرا از هر جهت چیزی کمتر از دیگران نداری. تنها اشکال شما وسواس و تردید است در حالی که محاسن شما از زیبایی و ملاحت در قدرت و ابتکار و فعالیت بی نظیر می باشد.

زندگی سخت و پردردسری داشته ای و از سالهایی که با زحمت سپری کرده ای هیچ نصیبی نبرده ای و اکنون در دام ...

گیج شدم واقعا🧐🧐🧐🧐

این ها هیچ کدوم ربطی به جیزی که من نیت کردم ندارن. 

تازه من اصلا حس ششم قوی ای ندارم و بنظرم حس ششم راست نیست و الکیه و در واقع طرف تو ضمیر ناخودآگاهش انقدر تلقین میکنه که به واقعیت تبدیل میشه اون چیزی که فکر میکنه در اصل بخاطر حس ششم هست چون حس شسم اصلا وجود نداره. 

البته این نظر شخصی منه.

زندگی سخت و پردردسری داشته ای و از سالهایی که با زحمت سپری کرده ای هیچ نصیبی نبرده ای و اکنون در دام ...

به هر حال ممنون خیلی لطف کردید💙💙💙💙

ولی من ۴ تا بچه نمیخوام چه خبره آخه😂😂😂😂

تازه من اصلا دلم نمیخواد مامان بشم هر وقت با دوستام دور هم جمع میشیم همه جوابشون به سوال دوست داری مامان بشی مثبته ولی من نه