2777
2789
عنوان

لطفا بهم مشورت بدید🫱🏽‍🫲🏻💙✨

118 بازدید | 23 پست

سلام دوستان، توی یه دوراهی گیر کردم اگر میشه کمکم کنید، مخصوصا کسایی که تجربه دارن و یا آقا هستن. 

من ۱۸ سالمه و حدود سه هفته هست که با یه اقا پسری آشنا شدم، اونم ۱۸ سالشه و کانادا زندگی میکنه (ولی ایرانیه) 

ما اوایل فقط باهم بازی انلاین میکردیم و چیزی بینمون نبود، ولی بعد کم کم توی تلگرام پیام میدادیم و دیدم داره بهم محبت میکنه، مراقب حال و روحیمه من اصلا جدی نگرفته بودم تا اینکه صمیمیتمون بیشتر شد و دیدم داره ابراز علاقه میکنه،  خیلی بهم توجه داره، ولی من سعی میکردم بی توجهی کنم تا بس کنه، من با خودم میگفتم این داره مخ منو میزنه، میخواد مثل بقیه پسرا با احساسات یه دختر بازی کنه و ازم سو استفاده کنه، چیزی جز هوس تو سرش نیست. از طرفی مامانم از بچگی توی گوشم خونده بود که هر پسری میاد جلو ابراز علاقه میکنه هدفش فقط سو استفاده جنسیه، پسرا راحت میتونن گولت بزنن و بعد مثل یه دستمال بندازنت تو آشغالی، چیزی که جامعه بهم ثابت کرد و به علاوه حرف های مامانم، شد ملکه ذهنم که هرپسری بهم بگه دوسم داره فقط حرف مفته. 

به همین دلیل زدم پسره رو بلاک کردم، بعد با اکانت دومش اومد کلی خواهش کرد تا بیشتر حرف بزنیم و به حرفاش گوش بدم، بهم زنگ زد و منم رک و راست بهش گفتم چی درموردش فکر میکنم و بنظرم اون یه پسر لاشی هستش که میخواد ازم سو استفاده کنه، یهو دیدم داره گریه میکنه که عشقش بهم واقعیه و اصلا قصد همچین کثافت کاری نداره، کلی حرف زدیمو بهش گفتم از کجا بدونم اینو به صد نفر دیگه نمیگی میگفت بخدا بیا روم میت اسکرین صفحه گوشیمو برات بزارم ببینی و... بعد از بلاک درش اوردم و همچنان در ارتباط هستیم

با اینکه کلییی صحبت کردیم درمورد این موضوع ولی فقط کمی حرفاشو باور کردم و خوشبین شدم (ولی هنوز بی اعتمادی رو دارم) و اونم همش میگه خیلی گارد میگیری 

از طرفی درمورد ازدوج و آیندمون حرف میزنه و خیلی امیدواره که ازدوج کنیم، باهم بریم سفر و... 

حتی گفت هدیه برام میفرسته ایران، ولی من قبول نکردم، چون از اونجایی که بهش حسی ندارم وجدانم نمیزاره چیزی قبول کنم... 

اگر بخوام بیشتر از خودش بگم، باید بگم که احساساتی و شوخ طبع هستش و اگر درمورد وضعیت مالیش کنجکاوین اینو میدونم که وضعیت مالی خوبی داره. قد بلندو چهارشونه و فلانم هست. توی این سه هفته خیلی اذیتش کردم، ولی تحمل میکنه و همچنان محبت رو داره. 

واقعا گیج شدم، نمیدونم ارتباطمو قطع کنم یا ادامه بدم

اینو میدونم اگر باهاش وارد رابطه بشم منم متقابلا عاشقش میشم، ولی خب میترسم بعدا از همین ضربه بخورم

و اگر قطع رابطه کنم تا شیش ماه دیگه اسمشم یادم نمیاد. 

چکار کنم؟ 

بازم مطلب اضافه کنم بد نیست

پسره حتی موقع لباس خریدن هم از من مشورت میگیره و فقط با من بازی میکنه

کم کم دارم حرفای پسر رو باور میکنم، داره کم کم خودشو بهم ثابت میکنه، ولی نمیدونم چکار کنم. بیشتر از آینده میترسم

خب خودت گفتی این پسر خارج از کشوره . بنابراین اگر این رابطه رو ادامه بدی و وابسته اش بشی چون از هم دور هستید اینکه نمی تونی از نزدیک ببینیش و قرار بزارید باعث میشه خیلی اذیت بشید. پس بهتره این رابطه رو تموم کنی و یه مورد در شهر خودتون پیدا کنی .

آدم باید عشقش رو ببینه. لمسش کنه  . از راه دور جز  ناراحتی و غصه خوردن چیزی نداره

این نیز بگذرد .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینو بگم ک تو همین الانشم عاشقشی فقط نمیخوای به خودت اعتراف کنی دوما همه ی پسرا اونجوری مامانت میگفته نیس الان چندین وچندمورد دیدم ک رابطشون به ازدواج ختم شده و خوشبختم شدن و الان بچه دارن همه پسرا قلب دارن عاشق میشن منتهی بعضی از اونایی ک لاشی میشن اونام دوتا دلیل دارن یا یکی رو ک اوایل دوس داشتن از دستشون رفته و کلا میلشون به ازدواج صفر شده و فقط میخوان عقده شونو سر دخترا خالی کنن یا اینکه خونوادشون انقد بین دخترو پسر فرق میذارن ک پسر حس میکنه هرکاری دلش بخواد میتونه کنه و اینم بگم همه پسرا اولین بار تو سن کم عاشق میشن و تا اونجایی ک فهمیدم با اقا پسری ک حرف میزنید ۱۸ سالشونه و دقیقا سن عاشقی

از نظر من باورش کن در قلبتو باز کن براش چون اگه غیر این باشه تو اینده ام اگه با یکی دیگه ازدواج کردی خدایی نکرده مشکلی پیش اومد بینتون همیشه تو دلت میگی کاش با اون ازدواج میکردم

خب خودت گفتی این پسر خارج از کشوره . بنابراین اگر این رابطه رو ادامه بدی و وابسته اش بشی چون از هم د ...

قراره بیاد ایران، بخاطر سربازی و اینا

بعد گفته چند سال دیگه بگذره باهم میریم خارج

بازم مطلب اضافه کنم بد نیستپسره حتی موقع لباس خریدن هم از من مشورت میگیره و فقط با من بازی میکنهکم ک ...

من پسرا رو خییییلی خوب میشناسم یعنی هم حس ششمم قویه هم اخلاقشون کامل تو دستمه پسری ک همش برات وقت میزاره پسری ک خجالتیه و هی حرف از س..کس و این چیزا نمیزنه پسری ک تو هرچیزی ازت نظر میخواد اینو نشون میده ک عاشقته برات اهمیت ارزش قائله

عزیزدلم من نمیتونم بطور قطع بگم بلاک کن یا باهاش وارد رابطه شو 

تو خودت اول نباید این واکنشو نشون میدادی 

باید خیلی خونسرد رفتار میکردی و میگفتی میخام باهم بیشتر آشنا بشیم و رابطه ی خاصی نباشه فقط آشنایی 

اون آقا هم متوجه اقتدار شما میشد که فرد منطقی هستید و با هرکسی وارد رابطه نمیشید و اعتماد به نفس کافی برای آشنایی دارید 

شما با اینکار خودتونو تبدیل به یه فرد بد دل و استرسی کردید 

مناسب اینه الان بهش بگید باهم آشنا بشیم و بعد درموردرابطه جدی تر صحبت میکنیم بیشتر شناخت پیدا کنید و منطقی تصمیم بگیرد میتونید از مشاور هم کمک بگیرید

من پسرا رو خییییلی خوب میشناسم یعنی هم حس ششمم قویه هم اخلاقشون کامل تو دستمه پسری ک همش برات وقت می ...

یه بار حرفمون به رابطه جنسی کشید، البته تقصیر خودم بود، خودم حرفشو پیش کشیدم، ولی دیگه حرفشو پیش نکشید، نمیدونم خیلی انگار منو میخواد

قراره بیاد ایران، بخاطر سربازی و اینابعد گفته چند سال دیگه بگذره باهم میریم خارج

تو جوان هستی و کیس های زیادی سر راهت قرار میگیره  نمی تونی خودت رو معطل کسی کنی که نه سربازی رفته و نه دستش تو جیب خودشه . با انتخاب اشتباه باعث میشی خیلی از کیس های خوب رو نادیده بگیری .

تجربه نشون داده دوستی و نامزدی طولانی مدت آخرش ختم به خیر نمیشه

این نیز بگذرد .....
عزیزدلم من نمیتونم بطور قطع بگم بلاک کن یا باهاش وارد رابطه شو تو خودت اول نباید این واکنشو نشون مید ...

من بهش گفتم نمیخوام تا ازدواج با کسی باشم، چون روابط امروزی پایه و اساس ندارن، 

ولی ناامید نشده گفته که تا خودشو بهم ثابت نکنه ول نمیکنه

خب خودت گفتی این پسر خارج از کشوره . بنابراین اگر این رابطه رو ادامه بدی و وابسته اش بشی چون از هم د ...

عشق به معنای لمس نیست عشق به معنای اینکه ارامش بگیری از حسی ک با اون داری با هیچکس نداشته باشی اون استرسا اون خجالتا همشون 

منی ک عاشق یکی شدم ک نمیدونم منو دوس داره یا نه نمیدونم کجاها میره حتی نمیدونم چی دوس داره فقط از اینو اون اسمشو فهمیدم با اینکه حسرت یه بار بغلش تو دلمه با اینکه برا دیدنش شب و روز دعا میکردم همش تو فکرمه باز عاشقشم عشق لمس کردن نیست عشق یه اتفاقه 

تو جوان هستی و کیس های زیادی سر راهت قرار میگیره نمی تونی خودت رو معطل کسی کنی که نه سربازی رفته و ...

درسته جوونم، ولی حالا حالاها قصد ازدواج ندارم، حداقل تا ۲۴ سالگی، نمیدونم اون موقع حسرت میخورم که ای کاش وارد رابطه میشدم یا نه

یه بار حرفمون به رابطه جنسی کشید، البته تقصیر خودم بود، خودم حرفشو پیش کشیدم، ولی دیگه حرفشو پیش نکش ...

حتی اون اگه درموردش حرفم بزنه باز میتونم بگم عاشقته چون از اونجا نمیدونه ک باهات رابطی ج.نسی برقرار کنه پس خیالت راحت به حرف من اعتماد کن از عاشقی نترس عشق حتی عذاب کشیدناشم قشنگه

حتی اون اگه درموردش حرفم بزنه باز میتونم بگم عاشقته چون از اونجا نمیدونه ک باهات رابطی ج.نسی برقرار ...

خب اگر به سر انجامی نرسید چی؟ یا اگر ضربه روحی خوردم؟ 

من بهش گفتم نمیخوام تا ازدواج با کسی باشم، چون روابط امروزی پایه و اساس ندارن، ولی ناامید نشده گفته ...

قبل ازدواج هم باید یه آشنایی هم باشه چشم بسته کسی ازدواج نمیکنه !

من متوجه نمیشم شما چرا میخاید ناامیدش کنید ؟اصلا ازش خوشتون میاد؟

شما اگه میخاید یه رابطه ی سالم داشته باشید باید از فرد مقابل شناخت داشته و به روابط بدبین نباشید 

دقت عملتونو بالا ببرید و سنجیده رفتار کنید