2777
2789
عنوان

بازم آزمون شهری رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست

من دفعه ۵ ام قبول شدم

انقدر برو تا قبول شی اعصاب خوردی نداره 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
من ۴۲ سالمه اردیبهشت امسال گرفتم یه معلم خصوصی خوب پیدا کن مهارتت رو بالا ببر بعد برو امتحان بده

کلاس تکمیلی چند جلسه رفتم با شوهرمم رفتم خیلی هم عالی رانندگی می کنم فقط میرم امتحان انگار هیچچچی بلد نیستم یه جوری قاتی می کنم انگار آلزایمر دارم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر برم دیگه؟ اگه بار پنجم ششمم قبول نشدم چی؟ من کلی تمرین کرده بودم نمی دونم با این استرس احمقانه ...

تا نشستی بگو ببخشید من یه مقدار استرس دارم خودشون درک میکنن بعدم میبیننن این همه رد شدی راحت قبولت میکنن افسر من همه دفعه اولیارو بدون هیچ اشکالی مینداخت اونایی که بار ۵و ۶ یا بیشتر بود اگه یکی‌دوتا اشتباه میکردنم کاری نداشت

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
[QUOTE=346215337]چقدر برم دیگه؟ اگه بار پنجم ششمم قبول نشدم چی؟ من کلی تمرین کرده بودم نمی دونم با ا ...

به خدا انقدر تمرین کردم هیچی ایراد نداشتم تو تمرینا

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
تا نشستی بگو ببخشید من یه مقدار استرس دارم خودشون درک میکنن بعدم میبیننن این همه رد شدی راحت قبولت م ...

هیچی ایراد نداشتم پارک دوبل نتونستم برم به همه چند بار فرصت می داد من نتونستم برم گفت پیاده شو 

چقدر برم دیگه؟ اگه بار پنجم ششمم قبول نشدم چی؟ من کلی تمرین کرده بودم نمی دونم با این استرس احمقانه ...

اینطور بگم که یه خانومی همراه من اومد آزمون داد و همراه من قبول شد سنش تقریبا ۳۸ اینا اگه درست یادم باشه

بشدت استرسی بود بطوری که استارت میزد ماشین روشن میشد تا میومد حرکت کنه ماشین خاموش میکرد اصلااا نمیتونست ماشین رو برونه ولی آخر همراه من قبول شد نمیدونم چجور چون تو ماشین نبودم بدونم ولییی موضوع اینجاست که هر چقدرم بگذره نباید امیدو از دست داد آخرش میگیری هر طور که باشه 

من دفعه ۵ ام قبول شدمانقدر برو تا قبول شی اعصاب خوردی نداره

نمی دونم هر سری رد میشم خیلی احساس شرمندگی می کنم از طرفی هم بیشتر بیزار میشم از رانندگی 

اینطور بگم که یه خانومی همراه من اومد آزمون داد و همراه من قبول شد سنش تقریبا ۳۸ اینا اگه درست یادم ...

دیگه منم بلکه خدا یه رحمی بندازه تو دل افسر که قبول بشم 😐

۳۴ که سنی نیس

چرا دیگه اکثرا بچه های۱۹ ۱۸ ساله ان میان امتحان میدن بعد من تازه یادم افتاده یاد بگیرم 😐

چرا دیگه اکثرا بچه های۱۹ ۱۸ ساله ان میان امتحان میدن بعد من تازه یادم افتاده یاد بگیرم 😐

من که میرم امتحان بدم اکثرا بالا سی ان 

حتی بالا چهل اینام هست

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
من که میرم امتحان بدم اکثرا بالا سی ان حتی بالا چهل اینام هست

نمی دونم والا همش میگم کاش تو نوجوونی یاد می گرفتم الان چند سال بود راننده بودم رد شدن هامم یادم رفته بود

نمی دونم والا همش میگم کاش تو نوجوونی یاد می گرفتم الان چند سال بود راننده بودم رد شدن هامم یادم رفت ...

سخت نگیر به خودت 

چند سال اینور اونور چه فرقی می‌کنه الآنم چارسال دیگه یادت نمیاد

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...