2777
2789
عنوان

بچم شیرخشکیه همش عذاب وجدان دارم

79 بازدید | 5 پست

بچم از همون اول شیرخشکی شد۴ ماه میگذره ولی من هنوز حالم بده به هر کی میگم بچم شیرخشکیه میگه وای چه بد

مگه چی میشه بچه شیرخشکی باشه به دلم موند بچم شیرمو بخوره چقد اشک ریختم ولی دلم اروم نمیشه

هیچی فقط میخان جیگرت را بسوزونن 

اتفاقا بچه های شیر خشکی خیلی هم سالم و خوبن  من  پیش صد تا دکتر رفتم برا شیر خشک دادن  چون شیرم کم بود 

اینقد قشنگ راهنمایی کردن که کامل توجیه شدم 

اصلا اهمیت نده 

هرکی هم گفت بگو ان اشالله شما زاییدی شیر خودتو بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا درک ندارن ،متنفر ام ازادمای اینجوری بگو اگه شیر مییخورد شیر خودمو میدادم شما هم حساسیتت کم کن ن ...

اره ولی دست خودم نیست وقتی میبینم یکی بچشو شیر میده دام میگیره هنوز بچه مو بغل میکنم جوری که انگار دارم شیرش میدم و اشک میریزم

اره ولی دست خودم نیست وقتی میبینم یکی بچشو شیر میده دام میگیره هنوز بچه مو بغل میکنم جوری که انگار د ...

عزیزم طبیعی هست افسرذگی احتمالا گرفتی سعی کن از چیزای ک‌نارحتت میکنه فاصله بگیری بری بیرون بگردی روحیت شاد کنی