2777
2789
عنوان

نمره های نهایی دوازدهم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 40 پست
دینی۲۰عربی۱۹/۲۵ریاضی۱۹/۲۵شیمی۱۸زیست۱۷فیزیک۱۳/۵سلامت۱۱/۲۵هویت۱۳فارسی۱۵زبان۱۴

میای تاپیک اخرم ببینی با اینا چی قبول میشم؟ اخه همه تعریف کردن ولی از مال خودم بهتر خیلی دیدم

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
خیلی خوبه که دیوانهتوام مثل من آخرش ول کردی😭😭چقدر لجم میگیره از خودم

خیلیی 

بخدا فک میکردم سلامت و فیزیک رو بیوفتم

همشونو یکی دو نمره شایدم بیشتر فک میکردم کمترباشه

خیلی پشیمونم اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی بخدا فک میکردم سلامت و فیزیک رو بیوفتمهمشونو یکی دو نمره شایدم بیشتر فک میکردم کمترباشهخیلی پش ...

دقیقااا لعنت به ما😭😭😭😭

ادم اعصابش اونجایی خورد میشه که بفهمه لب مرز بوده وای میترسم ازین اتفاااااق

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
میای تاپیک اخرم ببینی با اینا چی قبول میشم؟ اخه همه تعریف کردن ولی از مال خودم بهتر خیلی دیدم

خییییلی نمر هات عالیه کههه😐😂بقران قسم من بجز دوتاامتحان اولی همشونو شب امتحانی بودم همش

کنکور میانگین چندزدی بنظرت

دارو راحتتر میتونی قبول شی بنظرم 

چک کن درصداتو بعد از یه مشاور کاربلدم بپرس ببین چی میشه

امیدوارم اون چیزی میخای قبول شی

خییییلی نمر هات عالیه کههه😐😂بقران قسم من بجز دوتاامتحان اولی همشونو شب امتحانی بودم همشکنکور میانگ ...

منم دقیقا شب امتحانی بودم هرچی زور میزدم نمیتونستم از روز اول شروع کنم به خوندن

توروخدا راست میگی؟  دارو هر قبرستونی باشه میرم فقط دولتی باشه

کنکورو واقعا نمیدونم ولی احساس میکنم گند زدم

از ته دل ارزو میکنم توام به هرچی میخوای برسی چون احساس کردم خیلی شبیه همیم(شرایطمون)

منم دقیقا شب امتحانی بودم هرچی زور میزدم نمیتونستم از روز اول شروع کنم به خوندنتوروخدا راست میگی؟ د ...

نمیدونم بخدا ولی از یه مشاور خوب کمک بگیر بعضیاشون فقط بخاطر پولم ک شده خیلی رویایی نظرمیدن یا هم الکی امیدوار میکنن

مرسی عزیزم ولی من هدفم دندونه میدونم با این نمره ها قبول نمیشم کنکورمو هم از اون طرف خراب کردم

عزیزم میشه بگی دینی و ریاضی و شیمی و زیست رو چجوری خوندی چه کتاب و کلاسی استفاده کردی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

عزیزم میشه بگی دینی و ریاضی و شیمی و زیست رو چجوری خوندی چه کتاب و کلاسی استفاده کردی

دینی رو چند دور خوندم نهایی های سالای قبلو خیلیییییی حل کردم بعد درس ۹و۱۰ که واسم سخت بود رو فیلم فکری رو دیدم البته چند تا درس رو هم با جزوش خوندم خیلیییییی کمک کرد

ریاضی هم فیلمای معین کرمی رو دیدم و ریز به ریز کتاب رو همه سوالاشو حل کردم

شیمی هم فیلمای فراهانی خیلیییییی کمک کرد + کتاب و نمونه سوال

زیست رو خیلی پایین اوردم ولی خب فقط خودم کتابو خوندم یه چند تا هم نمونه سوال زدم 

ببخش اینقدر دیررر جواب دادم بعد ۲ ماه تازه اومدم نینی سیت🤣

مرسی مهم اینه ک جواب دادی 😂💜

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

چطوری دینی 20 شده و بقیه اینقد خوب بودن

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست