saharrnaaz مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 145 عنوان کسی ولبان خورده دچار تورم شدید 68 بازدید | 8 پست تورم صورت یا بینی؟ 1403/04/24 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pepperoniii عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 400 من میخورم اصلا تورم نداره صورتم ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه
saharrnaaz مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 145 من میخورم اصلا تورم نداره صورتم واقعا هیچ عوارضی تداشتی؟تو عوارضش نوشته تورم صورت
pepperoniii عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 400 واقعا هیچ عوارضی تداشتی؟تو عوارضش نوشته تورم صورت من ی سال و نیمه میخورم مشکلی ندارم ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه
saharrnaaz مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 145 فکر کنم داری عوارض میدی با دکتر حتما مشورت کن نه من دو تا بیشتر نخوردم چون دوست ندارم تورم صورت مخصوصا بینی گفتم بپرسم دوستم همیشه تورم بینی داشت ولبان میخوره
saharrnaaz مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 145 من ی سال و نیمه میخورم مشکلی ندارم من فقط ولبان میخوام بخورم چون تنها قرصی ک چاق نمیکنه لاغری میکنه هم بی انگیزه م هم افسرده هم حرص میزنم تو خوردن همون ۷۵ بخورم یا ۱۵۰ دکتر هر دوش داده ۱۵۰ پیوسته رهش
pepperoniii عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 400 من فقط ولبان میخوام بخورم چون تنها قرصی ک چاق نمیکنه لاغری میکنه هم بی انگیزه م هم افسرده هم حرص م ... هر کدوم ک دکترت گفته من خودم ۱۵۰ ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه
تمشک_تیغی عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 2425 نه من دو تا بیشتر نخوردم چون دوست ندارم تورم صورت مخصوصا بینی گفتم بپرسم دوستم همیشه تورم بینی داشت ... عزیزم اگر صورتت باد کرده من فکر کنم شما دچار یکی از عوارض دارو به اسم آنژیوادم شدی حتما با دکترت مشورت کن احتمال خیلی زیاد دارو رو برات تغییر میده