2777
2789

با کلی ذوق و شوق بعد از دوماه اومدم شهرستان خونه پدرم.همون شب اول که رسیدیم مامان و بابام داداشمو مسخره کردن و حرفای بدی بهش زدن . از شوهرم خیلی خجالت کشیدم😞شوهرم بعدش بهم گفت که داداشت خیلی گناه داشت رفتار مادر پدرت درست نبود.بعد که شوهرم رفت خونه مادر خودش من به پدرم گفتم چرا داداشمو تحقیر میکنی؟(داداشم واقعا هیچ مشکلی نداره و از نظر اخلاق و ظاهر و شغل و..)

بعد بابام گفت خوب کاری کردم گمشو از خونه من بیرون دیگه حق نداری بیای اینجا😞بعد من جمع کردم برم مادرم کلی گریه کرد که نرو و بابامم هزار بار معذرت خواهی کرد. منم بخاطر مادرم یک شب دیگه موندم ولی نمیتونم فراموش کنم و الانم خونه مادر شوهرمم و قلبم خیلی شکسته😞😞بقران من هروقت رفتم خونه پدرم دست پر رفتم و اینم بگم هزینه های دارو و پوشاک مادرم کلا به عهده منه چون ‌پدرم یه آدم خسیس و بداخلاق و نامرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که خونه پدری نداره خیلی بهتر از اونیه که داره و نمیتونه بره یا اگرم مجبوری بره با دلی شکسته برمیگرده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تاپیک اولت نشان داد بابات قلبی دوستت داره حالا نفهمیده عصبی بودن از دهانش دررفته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وای چقدر سختحق داری عزیزمشما که خداروشکر خوشبختیان شاالله داداشتم بره سر خونه و زندگی خودش.دلم به حا ...

دیروز اونقدر غصه خوردم بقران یه لحظه فکر کردم الان میمیرم ضربان قلبم رفت بالا و سرم گیج خورد افتادم زمین😞😞😞

تاپیک اولت نشان داد بابات قلبی دوستت داره حالا نفهمیده عصبی بودن از دهانش دررفته

اخه اگه دوسم داشت بهم میگفت از خونه من گمشو بیرون یک بار دیگه پاتو بزازی اینجا پاتو قلم می‌کنم؟از دهنشم در رفته باشه من چطوری باید ببخشمش 😭😭😭قلبمو شکست من تنها دخترشم😞

دیروز اونقدر غصه خوردم بقران یه لحظه فکر کردم الان میمیرم ضربان قلبم رفت بالا و سرم گیج خورد افتادم ...

ناراحت نباش. دعا کن برا پدر و مادرت و برادرت

گاهی وقتی سنشون می‌ره بالا کنترل یه سری رفتارها از دستشون خارج میشه

اخه اگه دوسم داشت بهم میگفت از خونه من گمشو بیرون یک بار دیگه پاتو بزازی اینجا پاتو قلم می‌کنم؟از ده ...

بعضی از مردها موقع عصبانیت واقعا اختیاری از خودشون ندارن متأسفانه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اونی که خونه پدری نداره خیلی بهتر از اونیه که داره و نمیتونه بره یا اگرم مجبوری بره با دلی شکسته برم ...

وااایییی اره منم دقیقا همینم دوساله ازدواج کردم بابام اصن نمیدونه زندم مردم کجام 

الان میخام یکاری کنم تنها کسی که اومد تو ذهنم بابام بود بعد یادم اومد نمیتونم بهش رو بندازم🤕