2777
2789
عنوان

یه راهکار بدید

99 بازدید | 9 پست

سلام به دوستان عزیز نی نی سایت

بنده یک سالی میشه با همسرم ازدواج کردم؛ طبق حرف های مشاوره اول ازدواج، تصمیم گرفتیم هر وقت از دست هم ناراحت میشیم بهم بگیم تا نشه یه کوه ناراحتی و نتونیم جمعش کنیم.

حالا جدیدا متوجه شدم هروقت که ناراحت میشم و به همسرم میگم همسرم پنج برابر بیشتر ناراحت میشه که چرا منو ناراحت کرده :/ حالت سرزنش میگیره بنده خدا😂❤️ اگه بهش نگم که خودم غمباد میگیرم و ممکنه دوباره اون کارشو تکرار کنه و ناراحت بشم وقتی هم‌ میگم خودش خیلی بهم میریزه... لطفا راهکاری بلدید بگید.

پی نوشت: لحن گفتن ناراحتیام خیلی عادیه و اصلا توش بغض و گریه نیست. سر هرچیزی هم ناراحت بشم بهش نمیگم فقط چیزای مهم. یه مقدار زیادی چهرم درهم فرو میره ولی بدخلاقی نمیکنم.

در حالت غیر ناراحتی

مرتب بهش اقتدار تا روحش محکم شه ، ضمنا نکات مثبت هم با ذوق بگو تا توانش زیاد شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بعضیا نمیتونن بپذیرن و عصبی و ناراحت میشن این مورد هم فقط مختص آقایون نیست

نه قبول میکنه کارش اشتباهه ناراحته که چرا منو ناراحت کرده :/

بهش گفتم خیلی حساسم خیلی سعی میکنه ناراحتم نکنه اما وقتی ناراحت میشم ناراحت میشه که سعس و تلاشش بیهوده بوده💔

برای پارگی پرده گوشت چه دعایی میخوندی

توی اینترنت بزنی میاری 

https://www.delgarm.com/religious/green-peace/180133-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4

این سایت هم دعا برای گوش درد زیاد داره