2777
2789
خدا خیرش بده انشالله هستن چتین معلم هایی که ادم واقعا میتونه بگه معلمی شغل انبیاس .منم باید ضزچرب پس ...

آره واقعا از نزدیکان شانس نداشتم ولی این بنده خدا رو خدا برام رسوند، آره پیش خوانی کن تابستون فرصت خوبیه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
اگر تلگرام داری. و مایل هستی آی دی تلگرام بده گاها در تماس باشیم بلاخره مشکل و داروی مشترک‌ داریم خ ...

تلگرام ندارم گلم درخواست دوستی میدم قبول کن اینجا حرف بزنیم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر شما دختر بهتر شد من دومیمم پسره اونم امسال می‌ره پیش امیدوارم خدا بهم صبر بده تمام توانمو ب ...

انشالله هر دو موفق باشن

شما هم مشخصه مادر نمونه ای هستین 

خدا حتما توان میده💚

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

آره واقعا از نزدیکان شانس نداشتم ولی این بنده خدا رو خدا برام رسوند، آره پیش خوانی کن تابستون فرصت خ ...

خیر ببینه 

ولی جای تعجب داره معلم کلاس اول آقا بوده معمولا خانم هستن 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

همینا خارجیه

ممنون عزیزم خودم دارم ازشون

نمیدونستم خارجین

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اها گفتم اگه بزرگه احتمالا از یه جای دیگه تهیه میکنه میخوره تا شما نفهمی.... چون اکسم اینجوری بود

چه چرت و پرتا 

بچه ۱۱ ساله از کجا میخواد ریتالین گیر بیاره 

منم بچم ۱۲ سالشه تابستونا بهش نمیدم چون مدرسه نمیره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂