2777
2789
عنوان

داماد مون خواهرم مو فحش داد

812 بازدید | 22 پست

خواهرم بچه اش تو کوچکی تشنج کرد و پاش مشکل پیدا کرد نمیتون خوب راه بر ممکن‌ بیو فته رفتم یک جا بچش وسط خیابون اوفتاد پیشونیش خوني شد دامادمون تا تونست به خواهرم فحش داد که تو بچه رو بد بخت کردی تا آخر عمرش باید همین جوری باشه خیلی خواهرم گریه کرد

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داماد ما هم همینقد غیرمنطقی بود. وای یادمه بچه بودم بچشون دیر حرف زد و دیر راه رفت(زیاد دیر هم ن از نظر دامادمون دیر بود) .انقددددد فحش میداد ب ما و خواهرم😐😐چندبار هم اومد خونمون دعوا😐😐😐😐

اولا از اونا زن و شوهر هستن به من و شما هیچ ربطی نداره

در ثانی بچه شونه از حرص و ناراحتی گفته 

کارش اشتباه بود طفلک خواهر ت کدوم‌مادر دوست داره بچش مشکل پیدا کنه 

وقتی آروم شد بهش بگو 

بمیرم براش اخه کدوم مادری دوس داره خار به دست بچش بره  

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

داماد ما هم همینقد غیرمنطقی بود. وای یادمه بچه بودم بچشون دیر حرف زد و دیر راه رفت(زیاد دیر هم ن از ...

چقد جرئت دادین که هر ادم بی سروپایی بیاد اینطوری فحش بده. شماهم میگفتین از نطفه ی خراب خودته دیگه بما چه اسکول

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱