2777
2789
خو مگ شما تو زندگی ما بودی ک میگی محبت میخوایم؟😐داریم تبادل نظر میکنیم! شما ی نوجوانی منم مادر ی نو ...

خب منم دعوا نمیکنم 🫤من زندگی خودمو گفتم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه دختر خوبیه کهخیلییی شرابط بهم ریخته ای داره. کلا از گل نازک تر نباید بگی بهشدختر من اتاق خودشم ج ...

خیلی بد حرف میزنه جدیدا هر غذایی نمیخوره اصلا دیگه نمیتونم با این وضع الانم داره ماکارونی درست میکنه چون قیمه دوست نداره رفتم کلی رو انداختم ی غذا اضافه بدن دخترم گشنه نمونه،بشکنه دستم که نمک نداره

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)
خب منم دعوا نمیکنم 🫤من زندگی خودمو گفتم

محبت رو به‌من بگو ینی چه انتظاری داری؟

مثلا ب زبون بگه‌دوستت دارم

یا کاری کنن یا چی؟

من از نظر خودم بهتربن ها رو برای بچه هام میگیرم و انجام میدم.جایی بخواهد بره نه نمیگم. میبرم‌میارم یا ب یه مادر دوستش میسپرم‌نشد اسنپ میگیرم. خلاصه تا جایی ک‌امنیت برقرار باشه نه نداره

تو خونه ام دست ب سیاه و سفید نمیزنه

دیگه درسته میگم همیشه حق با بچه است ولی دیگه..🥴

محبت رو به‌من بگو ینی چه انتظاری داری؟مثلا ب زبون بگه‌دوستت دارمیا کاری کنن یا چی؟من از نظر خودم بهت ...

دخترتون چند سالشه؟

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)
خو مگ شما تو زندگی ما بودی ک میگی محبت میخوایم؟😐داریم تبادل نظر میکنیم! شما ی نوجوانی منم مادر ی نو ...

ببخشید ولی برای چی بچه دار شدین؟ 

بچه که همیشه نوزاد نیست. بیشتر برید بیرون و سرگرمش کنید تا این دوران به خیر و خوشی بگذره دیگه 

بار اولش نی بار سومه کل روزای پریودی بی اعصابه کلافم میکنه

من مامان نوجوانم

بنظرم اون داره تو رو تحمل میکنه! توقع ات زیادیه

خودت این روزها اعصابت ب هم‌نمیریزه؟

کلی باید باهاش راه بیای. حق داره کاملا. مخصوصا ک‌تازه داره تجربه میکنه

خواهشا این‌پنج شش روزه یهش گیر نده

محبت رو به‌من بگو ینی چه انتظاری داری؟مثلا ب زبون بگه‌دوستت دارمیا کاری کنن یا چی؟من از نظر خودم بهت ...

بسم الله 🫤من الان چی گفتم ک میپری بم

من خودم ا طرف مادر زیاد محبت نمیبینم منظورم اینه🫤🫤🫤🫤

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

خب تو بچتو اینجوری تربیت کردی یکی دیگ یجور دیگ تربیت کرده همه ک مث هم نیستن