2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پیش کار میکردمپدر چشم و کمرم دراومد

این طرف که میخواد بهم یاد بده،خودش عینک طبی استفاده میکنه،گفت"ببین من گردنمو خیلی خم نمیکنم،اگه هر چند ماه یه بار بری ماساژ هیچ اتفاقی واست نمیوفته"

این طرف که میخواد بهم یاد بده،خودش عینک طبی استفاده میکنه،گفت"ببین من گردنمو خیلی خم نمیکنم،اگه هر چ ...

درکل سخته 2/3ساعت چشمت رو بندازی یجا

اکثرا مژه کارا هم بعد یه مدت فقط آموزش میدن 

چون بدنشون فرسوده میشه 

درکل سخته 2/3ساعت چشمت رو بندازی یجااکثرا مژه کارا هم بعد یه مدت فقط آموزش میدن چون بدنشون فرسوده می ...

کفه انجام ندادنش واسم سنگین تره،میگه هزینه یاد دادنش ۵ تومن،واسه وسایل اولیه هم ۳ تومن،آرایشگاهم ماهی ۲ تومن اجاره صندلی،بنظرت معقول گفته؟

کفه انجام ندادنش واسم سنگین تره،میگه هزینه یاد دادنش ۵ تومن،واسه وسایل اولیه هم ۳ تومن،آرایشگاهم ماه ...

اره عزیزم هزینه هایی که گفته معقوله 

ولی حتما یه جای خوب برو که بعدا پشتیبانی هم داشته باشی