2777
2789
ایشالا به هدفت برسی ولی به نظرت نمراتم خیلی بد نیست ؟حس میکنم کمتر از اینا بشم

نگران نباش،اگه با کلید چک کردی همینا میشه،منم نگران بودم،دیروز ک نمرات اومد همونا شده بودم، البته بعضی از درسا بالاتر، فقط فیزیک نیم نمره کمتر شده بود

هدفت چیه؟ اگه رشته های تاپ میخوای باید ترمیم بخورن اینا،

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،اگه با کلید چک کردی همینا میشه،منم نگران بودم،دیروز ک نمرات اومد همونا شده بودم، البته بع ...

بله رشته تاپ میخوام از تابستون نهم به دهم خوندم حتما ترمیم میزنم

ولی خیلی نگرانم خدا کنم منم از خوش شانسا باشم که نمرم بالا تر از انتظار شده

بله رشته تاپ میخوام از تابستون نهم به دهم خوندم حتما ترمیم میزنمولی خیلی نگرانم خدا کنم منم از خوش ش ...

نگران نبااش، تو که آخرش ترمیم میزنی، ولی مطمئن باش با دقت چک کرده باشی همونا میشن

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀