2777
2789

از اول اولش تعریف نمیکنم چون خیلی پیچیده بود از اونحایی برام یکم وحشتناک بود که ما داخل یع پارک تفریحی بزرگ بودم که انگار ماله خودم بود و حالا مردم اونجا بودن بچه ها بازی میکردنو و اینا من رفتم بیرون از پار نمیدونم چرا 

یه ماشین بود منو کشیدن تو تا بدزدنم بدتر از همه این بود که هرچی سعی میکردم صدا کنم نمیشد هرچی سعی میکردم تحون بخورم فرار کنم نمیشد

به یه قسمتی که از جاده رسید تونستم از ماشین بپرم بیرون ولی انگار یچیز نامرئی نمیزاشت فرار کنم و از ماشین دور شم و صدادم در نمی اومد که دیگه زدم زیر گریه 

دوتا ماشین متوجه من شدن نمیدونم چجوری پیاده شدن اومدن پیشم

یه تابلویی اونجا بود نمیدونم چرا ولی انگار اون شخصی که رو اون تابلو ادرس و مشخصاتشو نوشته بودن تو خواب عموم بود بهشون گفتم برید پیش این بگید فلانیو بردن خودش میفهمه اونام هول کردن رفتن 

منو دوباره کشیدن تو ماشین

حالا ادامشم میگم 

منو بردنم تو یه ساختمونی خیلی اتاق اتاق و پیچ در پیچ بود یه دختره ای بود انگار اون همه اینارو برنامه ربزی کرده بود 

منو تو یه اتاق زندانیم کردن دختره انگار میخواست یکاری کنه ولی میخواست من شاهدش باشم

یه اقای قدکوتاهی اومد فک کنم از دارو دسته اونی مه گفتم انگار عموم بود بود

درو برام باز کرد و گفت دنبالم بیا ما هعی پله هارو بالا و پایین میکردیم 

به یجایی که رسیدیم اون دختره گیرم انداخت ولی دیگه اون مرده رو ندیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،اولا که خوابی رو که دیدی تعبیرش خیره بعدشم خوابت رو جایی و در حضوره کسی بگو که همون اول نزنه تو پرت هرچی تعبیره الکی و بَده تحویلت بده وسوما...

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

تو یه اتاق شبیه به این اتاقای کنفرانسی بودیم بعدش دختره یه جفت یچیزی داشت نمیدونم چی بود ولی خیللی تیز بود دید دوباره میخوام در برم پرت مرد سمتم خورد کنارم به دیوار و شروع کرد به توضیح دادن منم اینارو انگار از دیوار در اوردم پرت کردم سمتش خورد به کمرش فکر کردم مرد داشتم گریه میکردمو و میدویدمم که دیدم بهم رسید یه خوراکی تو دستش بود داد به من خوردم زوری بعد انگار این پادزهر بوده و همه مسموم شده بودن و فقط منو اون زنده مونده بودیم

هعی میخندید میگفت دیدی هرکی به فکر خودشه هیشکی به کس دیگه ای اعمیت نمیده و خودشو کشت😐 منم دیگه از خواب پریدم ۸وابم شبیه به داستان بود ولی کل این مدت حس وحشت و ترس داشتم نمیدونم چرا هنوز اون استرسه تو بدنمه

سلام باشه میگم خیلی وحشتناک بود حسش حتا هنوزم اون استرس اون خوابو دارم

ببین این حالت ک میگی میخواستی داد بزنی نمیتونستی بعضی وقتا پیش میاد تو خواب مثلا بعضیا میخوان فرار کنن یا داد بزنن ولی نمیتونن،بنظرم خواب شما بخاطره پریشونی فکرتون بوده،یه کم بگذره چند ساعتی ازش خود بخود اون حالت استرس ازت دور میشه سعی کن بیرون بری حتی برای۵دقیقه تا فکرت ی کم از دیدن صحنه های خوابت دورشه

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام