2777
2789

خوبید من پسرم دوسالو یازده ماهشه،مشاوره کودک بردم واسه حرفزدنش گفت مشکلی نداره فقط بشدت لجبازه و یه دنده،،،بعد گفت خیلی کم ده درصد بیش فعالی داره،؟؟؟میشه بگید یعنی چی؟ آخه اتاق بازی رفت حرف حرف خودش بود بازی میکرد،چیزایی که خودش دوسداشتم رو می‌آورد کاری که خودش میخواست رو میکرد،کلا خیلی به وسیله ها دست میزنه مثلا خونه کسی میریم هم خیلی دست میزنه باید مراقب باشم,حالا این ده درصد کم بیش فعالی یعنی چی؟ خیلی کنجکاوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره و روانشناسی کودک رو اصلا ول نکن حتما لازم برو . روانشناس پسرم می‌گفت رفتار بچت از رفتار خودتونه . کی تو خونه لجبازه ؟ اکثرا بچه ها از یکی یاد میگیرن . مثلاً خودت زورش نمیکنی این غذا رو بخور ؟ این لباشو بپوش؟ بچه ها آیینه اعمال خودمونن

بچه من خیلی لجبازه 3 سالشه حرف فقط حرف خودشهاما از این حسش یه جاهایی خوشم میاد نمیزتره سرش کلاه بره ...

اره اینم مثلا دکتر بهش می‌گفت باید از روی این ی چیزایی بود رنگی بپری اینم میخواست بذار کنار هم خلاصه آخرش دکتره نتونست متقاعدش کنه با دکتره لج میکرد

لجبازی نیست حس استقلاله و باهوشه فقط مراقب باش از دور چیزی رو نشکنه یا وسایل شکستنی رو بگو جمع کنن

این که گفت ده درصد بیش فعالی داره خیییییلی کم داره یعنی چی؟ شما میدونی؟ به وسیلها خیلی دست میزنه

مشاوره و روانشناسی کودک رو اصلا ول نکن حتما لازم برو . روانشناس پسرم می‌گفت رفتار بچت از رفتار خودتو ...

ی سوال داشتم من پسرم داخل هال پذیراییه داره با ماشین بازی می‌کنه منم داخل آشپزخونه شعر ی توپ دارم قلقلیه رو خوندم واسش اونم داخل هال پشتش ب من بود داشت بازی میکرد من گفت ی توپ دارم یدفه پسرم گفت قلقلیه،،،این یعنی تمرکزش خوبه درسته؟