2777
2789

پسر من ۲۲ماهشع ۲۴ساعت ب من چسبیده باید باهاش بازی کنم بخدا ضعف اعصاب گرفتم اصلا تنها بازی نمیکنه اگ یه بچه باشع باهاش بازی میکنه سمت من نمیاد ولی وقتی تنهاس همش بهم میچسبه کلافم 

اصلا نمیذاره گوشی دست بگیرم گوشیو میگیره از دسم پرت میکنه یا نمیذاره دراز بکشم یا کاری انجام بدم 

بچه های شمام اینطورین؟؟تک فرزندی سخت تر از چند فرزندیه 

منم اصلا دیگ قصد بچه دار شدن ندارم ولی این بخش ماجرا ک باید خودم یه تنه با بچه بازی کنم داره کلافم میکنه راهکاری دارین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن همسن پسرته ولی خودش باخودش بازی میکنه ولی خب هیچ بچه ای کانلا خوب نیست بچه من خیییلی زیاد بدخو ...

چ خوب پسر من باید با یکی بازی کنه اصلا تنها بازی نمیکنه خونه مادرشوهرم ک میرم اصلا سمتم نمیاد با بچه خواهر شوهرم بازی میکنه 

چ خوب پسر من باید با یکی بازی کنه اصلا تنها بازی نمیکنه خونه مادرشوهرم ک میرم اصلا سمتم نمیاد با بچه ...

شاید بخاطر اینه که براش تایم مفید نیمذاری اضطراب جدایی تواین طبیعیه برابعضی بچه ها ۱۸ ماهگی ازبین میره برابعضیا ۳ سالگی ولی اکه توطول روز یه ساعت بدون انجام کاردیگه حواستو بدی بهش و باهاش بازی کنی شاید بهترشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
همیشه گفتم نگه داشتن یه بچه سخت تر از نگه داشتن چن تا بچه ست

نه بابا پسرمنو داداشم یه سالو نیم تفاوت دارن وقتی میرم خونه بابامینا روانیم میکنن انقدر دعوامیکنن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙