2777
2789
عنوان

زندگی با بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 132 پست
ی بچه ۴سالو۷ماهه حرف نزنه اوتیسمه بنظرتون؟

نظر من؟

ببین من زیاد خوندم اینور اونور

اگر همه چیش نرمال باشه میتونه تاخیر گفتاری باشه

میتونه لالی انتخابی باشه

باید علائم دیگه رو ارتباطش با اطرافیانو تحت نظر بگیرید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم ممنونم ازت

خواهش میکنم عزیزم💙

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اینطور ک از مادر میگین شاید مادر مشکل داره.این بی توجهی و بی احساسی نمیدونم والا

اره مشکل داره منتها من گفتم بگم شاید بقیه فکر کنن نسبت بهش گارد دارم ولی خب شنیدم راحت بچه ها رو دادهدبوده دست یکی دیگه بزرگ کنه بعد هفته ای یکبار این دختر چهار ساله رو دعوت می‌کرده بعد با گریه دست دختره رو می‌کشیدن و میبردن اونم فقط ناراحت بوده چرا دختره یک ساعت بیشتر مونده 

و حاضر نمی‌شده تا صبح نگهش داره طوری که اینا باعث شده بود بچه دیگه همون چند کلام حرف هم نزنه ماهم می‌گفتیم اولا تو که بچت رو میدی یکی دیگه چرا حامله میشی هی دوما چرا دیگه دعوتش میکتی هوایی بشه بذار پیش همون ک قبول کرده بمونه عادت کنه

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
همش درحال اذیته بابچهابازی نمیکنه ی دقیقه نمیشینه عاشق ریکا وشویندس

چندسالشه؟

تا ۳ سالگی میگن بچه ها در کنار بچه های دیگه بازی میکنن ولی ممکنه همبازیشون نشن

البته من معتقدم تا دوسالگی اینطور باید باشه