2777
2789

بستنی و هرچی میخوره اسهال شدید میگیره کوچکم هست هرچی به خواهرش میگم جلوش نخور بزار بخوابه بخور گوش نمیره اونم سنش کمه نمیتونم اذیتش کنم شما چکار کردید خوب شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم ۱۸ ماهشه هنوز حساسیت داره دکتر گفت بیسکوییت مادر اینا میتونی بدی لبنیات فقط گوسفندی براشون ...

از شماهم میخوره اسهال میشه؟ چکار میکنی بند بیاد اسهاله؟

دارم جون میدم دیگه کم آوردم 

چیا بهش میدی؟

بچم آنقدر لاغره

از شماهم میخوره اسهال میشه؟ چکار میکنی بند بیاد اسهاله؟دارم جون میدم دیگه کم آوردم چیا بهش میدی؟بچم ...

اره اسهال میشه یه پودر ساشه ای هست پربیوتیک نوشته داروخونه برا اسهال بچه میده از اون بخر سعی کن مراعات کنی تا حالا که من کردم سعی کن غذاهاش کره گیاهی بزنی یا عصاره پای مرغ بگیری بریزی قشنگ لعاب بندازه پسر من چاق نیست رو خط بهداشته ولی دکتر میبینه میگه وزنش کمه 

کاربر ۹۵ هستم 
اره اسهال میشه یه پودر ساشه ای هست پربیوتیک نوشته داروخونه برا اسهال بچه میده از اون بخر سعی کن مراع ...

اصلا فایده نداره اون 

اسهالش شدید میشه الان از صبح ۳باره چندروز هم طول میکشه چکار کنم دیگه موندم 

از شما چند روز میشه اسهال یا زود رفع میشه؟

بچه منم اینجوری بود لبنیات نده بهش فعلا . والا ما دو سال . دوسال و نیم بستنی و کلا لبنیات نمیخریدیم . گناه داره . واسه بچه بزرگتر هم وقتی تنها میبری بیرون بستنی بخر . 

هر چی رعایت کنی زودتر خوب میشه

خدایا شکرت❤

دختر منم هست الان نزدیک دوسالشه ,وقتی اندازه بچه ی شما بود بهش قطرهی پدیلاکت ۱۵قطره و زینک بدون اسانس ۲سیسی میدادم‌زود خوب میشد،اما الان دیگه براش جواب نمیده پودر پدی لاکت میدم‌بهش

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
پدی لاکت پروتئین گاوی داره تو تر کیباتش

نه نداره من طبق گفته ی پزشک‌میدادم اصلا کارش اینه که بچه هایی که حساسیت دارن زود خوب میشن البته با زینک باید بده دوما اگهپدی لاکت نمیدی قطره ی بی بی کربده عزیز

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
نه نداره من طبق گفته ی پزشک‌میدادم اصلا کارش اینه که بچه هایی که حساسیت دارن زود خوب میشن البته با ز ...

من بچه ام خوب شده اون موقع که نوزاد بود بهش دادم بدتر شد روشو خوندم نوشته بود حاوی پروتئین گاوی.دکتر قطعش کرد.

خدایا شکرت❤