بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از شماهم میخوره اسهال میشه؟ چکار میکنی بند بیاد اسهاله؟دارم جون میدم دیگه کم آوردم چیا بهش میدی؟بچم ...
اره اسهال میشه یه پودر ساشه ای هست پربیوتیک نوشته داروخونه برا اسهال بچه میده از اون بخر سعی کن مراعات کنی تا حالا که من کردم سعی کن غذاهاش کره گیاهی بزنی یا عصاره پای مرغ بگیری بریزی قشنگ لعاب بندازه پسر من چاق نیست رو خط بهداشته ولی دکتر میبینه میگه وزنش کمه
بچه منم اینجوری بود لبنیات نده بهش فعلا . والا ما دو سال . دوسال و نیم بستنی و کلا لبنیات نمیخریدیم . گناه داره . واسه بچه بزرگتر هم وقتی تنها میبری بیرون بستنی بخر .
نه نداره من طبق گفته ی پزشکمیدادم اصلا کارش اینه که بچه هایی که حساسیت دارن زود خوب میشن البته با زینک باید بده دوما اگهپدی لاکت نمیدی قطره ی بی بی کربده عزیز
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️